Слобода за родољубе!

30. октобра 2022. / Активности

Током протеклог месеца, сатанистичка манифестација под називом „Европрајд", иако одржана у Београду, сасвим је обесмишљена услед одлучног реаговања богољубивих и родољубивих Срба и Србкиња. Као одмазду за то, издајнички Вучићев режим, по налогу својих газда из Вашингтона и Брисела, а преко педерског кловна Александра Вулина, ухапсио је на десетине људи под оптужбом за напад на полицију. Неки су ухапшени на дан шетње изопачењака у склопу „Европрајда", а преко двадесет родољуба, ухапшено је у понедељак 10. октобра у својим домовима, уз срамно и театрално коришћење специјалаца са дугим цевима, све уз дреку и камере, као да се врши упад у терористичку базу а не у домове ненаоружаних људи. Такође, тих дана је једна од експонираних педерских наказа, вољом режима, постављена у УО РТС-а.

Јасно је дакле да издајник Вучић по налогу својих газда појачава своју борбу за педеризацију Србије, али србски отпор његовом злу, не може се сломити!

У знак протеста због хапшења родољуба и у знак подршке свима који су лишени слободе због супротстављања наметању изопачености, наши активисти излепили су центар Београда новим налепницама Србске Акције са поруком:

Слобода за родољубе!

Врх стране