Србска Акција и изборни циркус

21. јуна 2020. / Коментар

Данашњи парламентарни и локални избори у Србији неће наравно донети никакве прoмене. Нема никакве сумње у убедљиву победу антисрбског режима оличеног у Вучићевом СНС-у, који иако је омражен у највећем делу народа, влада уз помоћ наказних карактеристика система парламентарне демократије, затим услед дубоке компромитованости опозиције као и уз помоћ страног фактора (и то не само Западног) којем је Вучићев режим сервилан. Због тога СНС и јесте главни партијски стуб мондијалистичке окупације Србије.

На овим изборима учествује неколико декларативно патриотских листа, и добро нам је познато за спреге које постоје између сваке од тих листа са садашњим или бившим антисрбским властима. Тако да с обзиром да из веома разумних и логичних разлога, поверења ни у једну од њих немамо, нисмо их на било који начин ни подржали.
Нити се пак солидаришемо са антисрбском опозицијом која врши кампању бојкота.

Али где је у целој тој причи Србска Акција, као националистичка снага, која је далеко од предизборне галаме и која не полаже наде у било какве ваљане плодове данашњих избора?

Пре свега ваља истаћи да Србска Акција није фокусирана на стварање некакве партије или само формалне организације која ће у предизборним приликама за рекламирање добити своју инстант мрвицу медијског простора. Нити је заинтересована за политикантско бескичмењачко ботовање зарад цензуса или било каквих материјалних уступака. Насупрот томе, Србска Акција је посвећена стварању организма србског политичког војинства, пре него што се, када (и ако) дође време, упусти у било какве делатности „високе политике“. Насупрот свим врстама обмана и странпутица, ми истичемо да је народу нужна врлина а не политикантска вештина, односно нужна је револуција а не комбинација! Пре свега револуционарна промена начина размишљања и понашања, која једина може створити армију политичких војника и националних делатника као чврсту базу за будући политички и економски препород.
Духовно дисциплиновану армију, којој вера православна и завети предака не стоје само на уснама.

Врх стране