Србска Акција и протести

13. јула 2020. / Активности

У полицијском насиљу у петак увече, у близини цркве Светог Марка, наш активиста је брутално претучен, линчован, опљачкан и ухапшен од стране бескичмењака и зликоваца из тзв. безбедносних служби. Јуче је пуштен, опоравља се, и поносан је још више што је Србин који се противи антисрбском режим,у док режимским слугама који су га кукавички тукли трагови још јаче смрде нечовештвом. 

И јуче иако нереда није било, хулигани са значкама хапсили су на десетине мирних учесника протеста. Реч је очито о одмазди и бесу ових Вучићевих полтрона. Бесу и немоћи у којима се даве.

Иначе, национализам је од петка опет убедљиво преовладао пред Скупштином. То је и био један од циљева нашег организованог доласка и наступа, с обзиром на партијашки циркус од четвртка. Иначе, сам скуп од петка, био је практично спонтан као и прва два, и било је беспотребно и немогуће настојање да се промени таква природа скупа од стране неких појединаца и групација, јер ако је скуп спонтан, онда ту нема предводништва, тим пре јер је већина активних учесника скупа сачињена од мноштва малих група и појединаца, од којих свако на свој начин пројављује негативан став према Вучићевом издајничком режиму, не обазирући се на то шта неко прича са мегафона, јер нико није ни дошао да би слушао било чији говор. Присутно је мноштво осуда и нагађања без икаквих основа, оптужују се за провокаторе и они националисти који нису мирни, и они који јесу итд. Све те приче и узајамне оптужбе су штетне и неосноване. 

Ми не кажемо да полицију треба нападати, нити смо ми нападе иницирали, али чињеница је да је спонтана и неочекивана реакција мноштва младих националиста изненадила и уздрмала систем антисрбске окупације, оголивши и антисрбске Вучићеве опозиционаре и медије. Наиме, доживели смо да РТС и Н1 потпуно истоврсно квалификују одређене догађаје и групације.

Као што смо већ истакли, ова дешавања свакако не представљају националну револуцију, јер она мора да има јасне и чврсте духовне основе. Нису чак ни политичка акција која руши Вучића, али јесу дешавање које на велика врата враћа и васкрсава родољубиву стихију као важног друштвеног чиниоца. А то плаши издајника Вучића и његове западне газде. Зато је и америчка амбасада у Београду осудила протесте.

Узели смо учешће у петак и у акцији против антисрбских лажи о наводном србском геноциду у Сребреници, што је пропраћено још једном антисрбском акцијом Вучићеве полиције која је од нас штитили србомрзачки пир „Жена у црном" у центру Београда. Скандирајући ђенералу Младићу, јасно смо поручили обема антисрбским странама да су слуге истих газда!

Видимо да ови протести имају (не)предвидив ритам, после активног дана дође до замора, многи прескачу, долазе сваки други или сваки трећи дан, што јесте  реално јер многи имају прегршт обавеза итд. Не би било нелогично и да убрзо протести спласну. Што се нас тиче, они су већ одиграли улогу јер потенцијал за нешто веће и немају. Показали су се као добар тест за реакцију на издају Косова и као показатељ да националисти могу да се скупе у озбиљним броју, и то спонтано, и са способношћу да направе велики проблем режиму и систему мондијалистичке окупације Србије.

И наши транспаренти са протеста са порукама против паразитског партијашења, у том су духу. 

Духу који иште националну Србију, против антисрбског Вучићевог режима и против антисрбске опозиције!

Врх стране