Успротивимо се наметању изопачености!

12. септембра 2019. / Активности

Велика већина житеља нашег града сматра да је јавно испољавање хомосексуалне склоности - изопачена и неморална ствар.

И издајничка власт и издајничка опозиција по налогу својих ЕУ газда,  убеђују народ како треба да прихвати наказне мондијалистичке идеје по којима Србија треба да буде резрват за мигранте или полигон за настране егзибиције педерских изопачењака.

И најутицајнији медији у Србији хорски покушавају да исперу мозак народу, бомбардујући га ноторним неистинама по којима се право на парадирање педера, приказује као „људско право загарантовано Уставом“, а изругивање Православљу, приказује се као „изражавање уметничких слобода“, јер свака „парада" обилује изругивањем вери коју исповеда већина житеља Србије. 

Истичемо овом приликом и то да слобода окупљања загарантована Уставом, није безусловна, већ је подложна ограничењима „уколико је то неопходно ради заштите јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије“, како и пише у члану 54. важећег Устава. А што се тиче пословичног вређања  СПЦ  на „Прајду", треба рећи да ту постоје сви елементи кривичног дела из члана 317. Кривичног законика РС, у коме јасно пише да ће се учинилац казнити затвором од једне до осам година, уколико је дело расне верске и националне мржње „учињено излагањем порузи националних, етничких или верских симбола“.

Такође, институција људских права подразумева само она права човека која су као таква призната од стране највећег броја држава у свету (кроз фактичко уважавање или ратификовање међународних пактова, конвенција и декларација), а „права“ на „сексуално опредељење“ као и на јавно испољавање хомосексуализма, прихваћена су у релативно малом броју држава (ЕУ, англосаксонске и неке јужноамеричке земље), те се ни у ком случају не могу подвести под категорију људских права.

Срамотна је чињеница да промотери јавног испољавања хомосексуалне настраности, уживају потпуну подршку актуелних напредњачких власти, које су попут својих претходника показале спремност да новцем пореских обвезника, који су у великој већини противници одржавања таквих манифестација, покривају огромне трошкове око организације истих. Дакле, по концепту наказног „Прајда" већина грађана наших градова, злоупотребом правно-политичке регулативе од стране власти, новчано и физички се експлоатишу, а зарад удовољавања прохтевима мањине, коју већина сматра настраном. Наводимо и „физички“, јер не треба заборавити да се присуством огромног броја полицајаца, фактички заводи полицијки час у центру града. Таквом пажњом државних власти никада се није могла похвалити ни једна групација.

У сваком модерном правном поретку, нарушавање јавног реда и мира се инкриминише и кажњава, а правни појам „нарушавања јавног реда и мира“ зависи од категорије „јавног морала“, који је и по логичким принципима али и по схватању правне науке, условљен схватањима дотичне заједнице у којој се примењује односни правни поредак. Конкретно у нашем случају, чињеница је да велика већина житеља Србије јавно испољавање хомосексуално-лезбејских склоности сматра неморалним чином, a таква квалификација је у правничкој категорији еквивалентна појму нарушавањa јавног реда и мира. Сходно томе, у члану 344. Кривичног законика РС, стоји да ће се казнити затвором до три године, онај ко „дрским или безобзирним понашањем значајније угрожава спокојство грађана или теже ремети јавни ред и мир“.

А на основу светског искуства са такозваним „парадама", очигледно је да да организатори и покровитељи истих, иду све дубље и дубље у потенцирању гнусних и огавних радњи и сцена, уз злоупотребу деце и безочно вређање традиције народа у чијим градовима врше своје наказне манифестације.

Стога, успротивимо се оваквој промоцији дрског и безобзорног понашања.

Дигнимо глас потписивањем петиције којом тражимо забрану оваквих  „парада" у србским градовима!

Нашу петицију можете потписати у Београду у петак 13.09. 2019. године, код Теразијске чесме од 11-13 часова.

За здраво друштво! За здраву Србију!

 

Врх стране