Зло режимске политике и основни предуслов за делотворан отпор

22. августа 2018. / Коментар

Као један од аргумената којим правда најављени завршни чин издаје србског Косова и Метохоје, изрод и властодржац Александар Вучић учестало иситче како  „Србија без помоћи ЕУ не може да опстане“, алудирајући на то како ће ова злокобна Бриселска творевина заоштрити свој антисрбски став уколико Београд не настави са уступцима шиптарским узурпаторима. Нема нарочите потребе за поновним указивањем на вишеструку неистинитост таквих тврдњи Вучића који упорним пркошењем Косовско-Светолазаревској етици наставља са духовним тровањем данашње Србије. Шта уосталом друго и очекивати од некога ко патриотско-војне кампове за децу сматра штетним и незаконитим а притом свесрдно подстиче и узгаја наказне и дегенерисане медијске садржаје.

Свим својим лажима и манипулативним вратоломијама, од огољено издајничког става па до повременог глуматања патриотизма, Вучић, осим што штити своје иностране менторе и њихову антисрбску политику чији је извршилац, штити и тајкунско-криминални миље у Србији (са којим је и породично везан).

Дакле, дијагноза за стање у данашњој Србији је јасна.

Систематско уништавање породице, опште сиромаштво, недоступна квалитетна здравствена заштита, промоција изопачењаштва и ријалити шунда, претварање Србије у радни логор страног капитала и резервата за мигранте... Све то су одлике дегенерисаног Вучићевог режима. И оне далеко више утичу на смањивање броја Срба у Србији, него што би утицала једна одлучна и бескомпромисна политика борбе за србско Косово и Метохију, на шта алудира изрод Вучић. Изрод чија је власт - фактичка окупација Србије, а чиниоци те окупације су и антисрбски опозиционари који су део Система ништа мање него власт.

Све наведене штетне појаве, јесу обележја режимске и системске политике у окупираној Србији. А за такву дијагнозу данашњег србског друштва,  постоји само једна делотворна терапија која је пак нужни предуслов делотворног отпора режиму и Систему. И у том смислу, наша порука данашњем Србину а пре свега ономе који себе сматра националистом, укратко се може сажети на следећи начин: Поправљај најпре самога себе, уподобљавај се Христу и нашим Светим Прецима, те кроз подвиг и борбу узми учешће у фронту одбране Србства.

Ступи у акцију, победи окупацију!

 

Врх стране