22 године од почетка НАТО агресије

25. марта 2021. / Активности

Јуче се навршило тачно 22 године од почетка НАТО агресије, и тим поводом наши активисти су над аутопутем у Беораду извели прикладну акцију са циљем подсећања својих сународника на НАТО злочин.
Поново истичемо, да иако многи покушавају да омаловаже србски отпор НАТО-у, ми смо на ову борбу поносни. И актуелни издајнички режим, иако сада глуми да подражава патриотски однос према одбрани земље од НАТО агресије, и даље ужива пуну подршку НАТО злочинаца, те сам по себи представља поругу на србске жртве и србску борбу, јер не заборављамо сраман и поданички однос Александра Вучића према ратним злочинцима: Тонију Блеру, Герхарду Шредеру и Билу Клинтону, током протеклих година.
Света косовско-метохијска земља услед калкулантства тадашњег (Милошевићевог) режима, јесте окупирана након агресије, али чињеница је да прокламовани ратни циљ НАТО агресора (а то је окупација целокупне државне територије СРЈ) није остварен, те да је србско оружје у том изразито неравноправном сукобу остало непоражено. Стога овај војни подвиг, с правом заслужује да буде сврстан у исту раван са најсветлијим подвизима србске ратничке историје. Али и европске и светске. Јер у светској историји ратовања није забележен сукоб који је у односу људства и технике међу сукобљеним странама био оволико неравноправан. А међу Европљанима, Срби су први, и засада једини који су пуцали на америчког окупатора Европе, јер НАТО је управо - хегемонистички амерички инструмент за контролу Европе и њеног окружења. Стога и наши европски другови сваке године са поносом обележавају овај дан србског супротстављања НАТО злотворима.
А изнад свега, НАТО агресија представља поход некрста против Крста, односно борбу глобалистичких сатаниста (циониста-атлантиста) против православног хришћанства, које у овом сукобу представљају православни Срби, као и добровољци из братских православних народа, међу којима је и новоупокојени србско-руско-осетински јунак - Алберт Андијев.

Царство Небеско свим србским жртвама НАТО агресије, као и свим бранитељима србског неба и србског тла, током тих страдалних, али и херојских 78 дана.

Слава србском оружју, непобеђеном од стране НАТО злочинаца!

 

Врх стране