Акција у Београду: „Србска земља главама се плаћа!"

07. јула 2018. / Активности

У јеку ужурбане припреме антисрбског режима за коначни чин издаје Косова и Метохије, учестала је и системска пацифистичка пропаганда којом се обмањује народ како је епоха ратова запечаћена, и како се морамо помирити са тзв. губитком Косова и Метохије. Насупрот томе, ми јасно увиђамо да је актуелно систематско уништавање остатака државе Србије, јасан сигнал свим нашим душманима да наставе са својим злоделом према србском народу.

Не постоји никакво покриће за увереност у миран прогрес, па се поставља питање, да ли ће будуће потенцијалне пожаре наш народ дочекати спремно, духовно јак и са оружјем у рукама, или пак наставити да иде путем расула на свим нивоима. У оба случаја, главе ће падати, али како би се предупредила нова масовна сеча србских глава, србски националисти морају бити звоно на узбуну, које ће успавани србски род будити из уљуљканости у лажни мондијалистички мир злокобних ЕУ интеграција и свенародне пљачке. Такво становиште је и порука нових плаката Србске Акције, којима је облепљен центар Београда, а на којима је уз оивичену територију јужне србске покрајине исписана порука: „Србска земља главама се плаћа!" Оваквом поруком истичемо да је србска земља прескупо плаћена, србском крвљу и србским главама. За њу су кроз векове гинули најбољи, и то нас обавезује. Та цена србске слободе, односно сазнање да се србска земља увек главама србским плаћала, обавезује нас да се за нашу земљу боримо и да се не миримо са издајом! Оваква наша порука буди на размишљање. Она свакако подсећа на смрт и пролазност земног живота, изазивајући згражавање код свих лицемерних и лажних моралиста малограђанске колотечине. А таква порука, подсећа нас и на дужност да се боримо за србско Косово и Метохију и све наше земље чије су границе омeђене србском крвљу и србским костима. Нарочито данас када издајничка власт припрема нову издају.

Због тога је наша порука пркос пропаганди Система, који жели да потпуно анестезира данашње генерације Срба, заглуољујући их тзв. ријалити смећем, утапајући их у устајалу бару лажног мира и ушушкавајући их у капиталистичке и рекламаторске шарене крпе, не би ли као народ из вида потпуно изгубили свест о нужности борбе, како на плану духовног уздизања из моралног блата које нас окружује, тако и дужности борбе за србско Косово и Метохију и свеукупне борбе за национални препород и социјалну правду.

Врх стране