Акција у Нишу: „Србска земља главама се плаћа!"

02. марта 2019. / Активности

Активисти нашег Покрета наставили су акцију под називом  „Србска земља главама се плаћа!", те су плакате са овом заветном поруком и приказом наше свете косовско-метохијске земље, излепили и у царском граду Нишу. Ова порука сваком Србину данашњице треба бити пред очима, тим пре што представља и сушту супротност у односу на дух времена као и текућу издају од стране антисрбских политиканата. Наиме, Вучића, Дачића и остале изроде из власти који срамно (не)реагују на шиптарско насиље чак и у централној Србији и који све отвореније заговарају признање лажне државе Косово и потом размену територија са њом (називајући тај процес некаквим разграничењем), ни најмање не занима чињеница да је србска земља прескупо плаћена, србском крвљу и србским главама. За њу су кроз векове гинули најбољи и то нас Србе обавезује. Та цена србске слободе, односно сазнање да се србска земља увек главама србским плаћала, обавезује нас да се за нашу земљу боримо и да се не миримо са издајом!

Оваква наша порука буди на размишљање. Она свакако подсећа на смрт и пролазност земног живота, изазивајући згражавање код свих лицемерних и лажних моралиста малограђанске колотечине. А таква порука, подсећа нас и на дужност да се боримо за србско Косово и Метохију и све наше земље чије су границе омeђене србском крвљу и србским костима. Да се никада не помиримо са издајом која се увелико врши, и чији се последњи чин увелико најављује.

Због тога је наша порука пркос пропаганди Система, који и кроз издајничку и лоповску власт као и кроз антисрбску опозицију, жели да потпуно анестезира данашње генерације Срба, заглупљујући их тзв. ријалити смећем, утапајући их у устајалу бару лажног мира и ушушкавајући их у капиталистичке и рекламаторске шарене крпе, не би ли као народ из вида потпуно изгубили свест о нужности борбе, како на плану духовног уздизања из моралног блата које нас окружује, тако и дужности борбе за србско Косово и Метохију и свеукупне борбе за национални препород и социјалну правду.

Врх стране