Акцијом против „Дана победе"

10. маја 2019. / Активности

Трасом којом је центром Београда данас пролазила наказна  манифестације „Бесмртни пук”, активисти Србске Акције излепили су прексиноћ пригодне плакате са антикомунистичком поруком, а јуче је раширен транспарент са поруком „Комунисти су окупатори, никад ослободиоци!" Јер за нас, 9. мај није празник.

За нас, бољшевичке убице нису ослободиоци. Црвени празници, њихови датуми, њихове светиње и њихово наслеђе нас не обавезују, па чак иако је то патриотски популарно због љубави према Русији и руском народу. Јер ми знамо да истинска русофилија није исто што и совјетофилија или „русијанофилија“. Наиме, права русофилија јесте љубав према идеалима истинске – царске, беле и православне Русије. Дакле, нас не занимају победе наших душмана, њихови дани устанка и дани победа, као ни сви остали њихови митови. Видели смо их на делу. И њих и њихова Пасја гробља, Голе отоке, масовне гробнице стрељаних родољуба, тамнице у којима су чамили најбољи синови србског народа. Све је то наслеђе њиховог 27. марта, њиховог 7. јула и 9. маја.

Слављење лажног дана победе индиректно уздиже комунистичко зло, а комунистичко наслеђе и ментална бољшевизација, представљају битан политички и духовни проблем данашње Србије. Стога је борба против комунистичког отрова и данас потребна. Она представља духовно питање и питање србског идентитета. Бољшевизам у свим његовим облицима, као што су мондијализам, интернационализам, лажно европејство, мора нестати из Србије! По том питању не сме бити никаквог компромиса.

Смрт комуни!

 

Врх стране