Акцијом против „ријалити" смећа

16. новембра 2018. / Активности

На улицама Београда и Ниша, активисти нашег Покрета извели су акцију лепљења плаката усмерену против наказних „ријалити" програма путем којих антисрбска власт и њихов медијски шкарт додатно трују данашњи србски народ.

Као покрет који се залаже за морални и духовни препород Србства на темељима Светосавља, захтевамо хитну забрану ових антихришћанских пирова на јавном гласилима. Духовни пад данашњих генерација Срба, таквим садржајима само се додатно продубљује и постојеће стање чини још горим. Јер како другачије оценити давање легитимитета блуду, разврату, простаклуку и мноштву других наказних чинилаца, што чине овакви програми као и власти које их фанатично штите, негују и свесрдно подржавају.  

Међутим, као што се иначе наше деловање не своди само на критику,  тако и у овом случају, ми сматрамо да забране „ријалити" програма не би потпуно уродиле плодом без понуђене алтернативе. Нажалост нашим телевизијским програмима недостаје квалитетан садржај, а оно што сматрамо да би било корисно за наш народ јесте да се уместо штеточинских „ријалити" програма, на србским телевизијама приказују душекорисне ствари попут документараца о нашој славној историји, затим духовна и родољубива музика и корисне ствари везане за учење неког заната или везане за живот на селу. Ово су само неки од примера, могућности су огромне и ту се може додати још мноштво сјајних идеја.

У сваком случају, ми ћемо на сваком месту сведочити истину о ријалити програмима све до њиховог комплетног уништења и забране!

 

Врх стране