Божићна хуманитарна акција

09. јануара 2021. / Активности

Са реализацијом наше одлуке да целокупан приход од продаје књиге „Мојим легионарима” Корнелија Кодреануа, коју смо објавили, буде приложен у добротворне сврхе, започели смо крајем 2019. године, и решили да то буде трајна вишекратна акција. Књига је иначе и даље у продаји, и може се набавити посредством нашег сајта. У склопу ове акције, најпре смо прилогом помогли лечење сина једног нашег румунског друга из организације Camarazii, а недавно смо из овог фонда помогли и наше прикупљање божићних пакетића за децу Косова и Метохије. Акцију смо наставили претходних дана, непосредно пред празник Рождества Христовог, у виду три уплате од по 20.000 динара на име помоћи.
Једна уплата је извршена патриотској хуманитарној организацији Срби за Србе, а других и трећих 20.000 динара, прослеђено је на име помоћи за двоје животно угрожене деце, за чија прескупа лечења се организовано прикупља новац.

Ова наша акција и целокупна хуманитарна активност нашег Покрета, има за циљ и да сведочи да родољубиво деловање треба да буде скопчано са дужношћу према ближњима и јеванђељскм идеалом служења и састрадавања са онима којима је то потребно. 

Србине помози своме!

 

Врх стране