Док многи Срби једва преживљавају, режим финснисира белосветске хохштаплере и србске непријатеље

07. маја 2020. / Коментар

Очигледно је дошло до процене да је време да се актуелне репресивне мере укину. Мислимо свакако на процене налогодавца тих мера које су уведене у вези глобалног корона циркуса а из подмуклих намера поменутих налогодавца - закулисних антихришћанских центара моћи. Наиме, до укидања и долази у низу држава, па и у Србији. У више наврата смо то истицали а сада се и сасвим потврдило, да су земље које нису предузеле ни десети део мера које је предузела власт у Србији, прошле свеукупно гледано много боље од Србије током претходна два месеца, по питању здравственог и економског биланса.

И сада, док психоза у вези пандемије корона вируса јењава и у Србији, издајнички режим Александра Вучића и његове наказе Ане Брнабић, који неуморно подржава најезду миграната, троши народни новац на финансирање различитих глобалистичких организација, као и испостава и појединаца у служби мондијализма. Најновији пример трошења народног новца представља обећаних 2 милиона евра Светској здравственој организацији, у име Србије, а у сврху наводне борбе против корона вируса. Светска здравствена организација и њен председник, (иначе марксиста) мондијалистички апаратчик Тедрос Геберејсус, микробиолог из Етиопије (први човек светске здравствене организације није чак ни доктор) су се показали као преваранти у читавој ситуацији око пандемије. Најпре су у сарадњи са кинеским властима скривали појаву корона вируса, а после су се њихови поступци показали као катастрофални, јер зараза се проширила по целом свету, а адекватна помоћ државама попут Италије и Шпаније које су имале највише проблема са вирусом је изостала. Нас не чуди овакав потез наказе Ане Брнабић која је уз Александра Вучића ,,прва перјаница" мондијалистичких окупатора у Србији. После финансирања кампање Хилари Клинтон, помоћи муслиманској власти у Сребреници Ћамила Дураковића, помоћи Албанији, мигрантима, и да не набрајамо даље, ово је још један у низу катастрофалних и издајничких потеза. Док многа србска деца на Косову и Метохији једва преживљавају, без основних средстава за живот, режим листом финснисира белосветске хохштаплере и србске непријатеље.

Невезано за насловну тему, осврнућемо се укратко на јучерашњи догађај у Обреновцу - упад једног лица колима у касарну која је претворена у мигрантски центар.
Не можемо дати прецизан суд о овом догађају јер постоје чудне и сумњиве околности у вези политичког ангажмана дотичног лица. Уколико је чин заиста спонтан, онда ми као организација која активно учествује у готово свим манифестацијама против најезде миграната, овај чин сматрамо изузетно вредним поштовања као храбру и добру идеју скретања пажње на проблем најезде и насиља миграната, као и издајничку политику власти. Али као што рекосмо, само уколико није реч и исценираном акту, а чини нам се засада да није баш тако. Како код било, да би активнисти против најезде миграната имале већи ефекат и како би могућност процесуирања и гоњења од стране антисрбске власти била мања и отежана, мора што већи број људи да се активно ангажује овим поводом. Дакле, више реалног активизма а мање празне приче.

Врх стране