Изрод Вучић против братске Белорусије

27. августа 2020. / Коментар

Издајник Александар Вучић је донео одлуку да се званична Србија придружи државама потписницама срамне ,,Декларације о председничким изборима о Белорусији" где Европска унија очито подрива уставни поредак Белорусије отворено се мешајући у унутрашње ствари те државе. Ову вест су на друштвеним мрежама поделили шеф делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици и амерички амбасадор Годфри. Никога не сме да чуди овакав развој догађаја, јер је Александар Вучић највећи мондијалиста у Србији и највећи слуга атлантистичких закулисних центара моћи, те се овим потезом додворава својим газдама. У Декларацији се такође осуђују репресивне мере које је полиција Белорусије спровела над демонстрантима, а такве осуде од стране Брисела и Вашингтона није било када је Вучићева полиција брутално пребијала демонстранте на јулским протестима. Управо то ћутање ЕУ и САД представља још један доказ лицемерја атлантизма као и доказ о родољубивом карактеру најактивнијих учесника јулских демонстрација у Бриграду, на којима су учешће узели и наши активисти.

Александар Вучић оваквим својим потезом забија ,,нож у леђа" Белорусији која је једина пружала несумњиву подршку и помоћ током злочиначке НАТО агресије 1999. године и која никада није признала независност Косова. Држави чији су становници наша браћа по духу и крви - православни Словени и део великог руског народа.
‌Овим путем желимо још једном да пружимо подршку братској Белорусији, и да истакнемо да упркос свим негативним странама Александра Лукашенка, његовог система и идеолошког назора, ми подржавамо његову одбрану од актуелне агресије. Такође, пружамо подршку оном делу народа Белорусије који није насео на мондијалистичка лажна обећања, те поручујемо глобалистичким моћницима:

Даље руке од Белорусије!

Врх стране