Мигрантска најезда као безбедностни и идентитетски проблем

10. јуна 2019. / Коментар

Још од почетка најезде миграната на Србију, континуирано се збивају инциденти и злочини, почев од случаја из Бање Ковљаче из 2011. године, када је британска туристкиња силована од стране петорице миграната из Авганистана, и када је нападнута седмогодишња девојчица, па до најновијих примера убистава при међусобним обрачунима мигрантских банди. На основу тога, јасно се намеће закључак да боравак миграната представља озбиљан безбедносни проблем.

Проблем који актуелна издајничке Вучићева власт не само са не жели да решава, већ напротив најављује јачу подршку мигрантских најезди, а у циљу надомешћивања масовног одлазака Срба из Србије. О злочиначком карактеру и болести овакве Вучићеве идеје, излишно је било шта додатно рећи.

Истовремено са дивљањем туђинаца на србском тлу, до нас долази тужна вест из братске Русије о погибији руског родољуба и србског пријатеља -  Никите Бељанкина који је своје сународнике штитио од крвождених туђинских разбојника. За овај злочин крива је Русијанска олигархија која због жеље за јефтином радном снагом већ одавно омогућава поплаву кавкаских миграната.

Дакле, реч је о проблему који још више тишти браћу Русе. Ти је проблем општеевропски. Самосвесни Срби, Руси, и самосвесни припадници осталих европских нација, нажалост тренутно немају моћи да елиминишу овај проблем, у смислу безбедносном. Али имају и могућности и обавезу, да сведоче истину о правом идентитету својих нација и култура, те да се супротставе морбидним плановима белосветских хохштаолера, који од Европе желе да створе безличну сиву расу бесловесних потрошача.

Наш Покрет је по цену жигосања и прогона, од настанка овог проблема, бескомпромисно сведочио о мигрантској пошасти, упозоравајући на оно што ће се десити, док су разни квазинсционалисти лицемерно „прали руке", третирајући нас као екстремисте и расисте. Наводимо „лицемерни", јер данас све више њих ипак говори против најезде миграната, али не из идејних разлога, већ из популистичких, јер данас све више људи увиђа и осећа овај проблем као појаву која је претња безбедности и општој сигурности.

Ипак, ми на ово питање не гледамо као на нешто што је искључиво безбедностни проблем, већ исто третирамо и као покушај разарања националних идентитета, кроз подстицај мешања миграната са матичним народима.

И остаћемо неодступно на бранику таквог става, упркос тоталитарној пропаганди Система, нарочито лево-либреалних екстремиста.

Остаћемо, јер је са нама Бог!

Врх стране