„Народ вам гладује, одричете се Космета, битно је да наказа мора да прошета!“

10. септембра 2018. / Активности

Активисти нашег Покрета, спровели су акцију против антисрбског режима и „параде“ промотера хомосексуализма, која је заказана за предстојећу недељу. Наиме, у центру Београда, испред просторија тзв. „Прајд инфо центра“, наши активисти су развили транспарент са поруком режиму која гласи: „Народ вам гладује, одричете се Космета, битно је да наказа мора да прошета. E, сад је доста!“. Том реченицом, изражен је наш став о „паради“ и антисрбској и пљачкашкој политици власти, о чему смо детаљније писали у нашим лецима које смо поделили пролазницима, а који су са великим одобравањем пропратили нашу акцију.

Изрод Александар Вучић, у свом најновијем „ријалитију“ на Косову и Метохији, осим што је приморавао народ на аплаудира његовој издаји, изрекао је и како је проблем србског народа – наталитет. Ова константација не би наравно била спорна, да није изречена од стране некога ко је фанатични борац против србске породице и фанатични промотер изопачености.

Без обзира на мондијалистичку окупацију, на агресивну промоцију изопачењаштва, на издају Косова и друга злодела Вучићеве власти, наши активисти ће наставити да буду трн у оку свим непријатељима вере и отаџбине, који мисле да могу неометано уживати у „благодатима“ окупације. Антисрбски режим Александра Вучића виновник је систематског обрачуна са светосавским духом који никада неће и не може бити искорењен са србске земље. Наша борба је надахунта управо тим заветним духом, те упркос агресивној промоцији изопачењаштва под покровитељством актуелног издајничког режима и упркос срамној чињеници да се данас мало ко у Србији јавно противи оваквом виду агресије на србски престони град, ми нећемо одустати!

 

Врх стране