Наш марш у Београду: Слава нацији, отпор окупацији!

25. марта 2024. / Активности

Поводом навршетка четврт века од НАТО агресије на Србију, Клуб 451 и Србска Акција уприличили су марш београдским улицама, од храма Светог Саве до зграде Генералштаба, уз пригодне говоре пре почетка и на крају марша. Скуп је започет паљењем свећа за покој душа јуначки палих бранилаца отаџбине од НАТО агресора и покој душа осталих жртава агресије. Након говора пред хрaмом, стотине националиста под србским знамењем и покличима отпора окупацији и разобличавања издајничког антисрбског режима, као и покличима љубави према Косову и Метохији, кренуло је у колони ка згради Генералштаба. На челу марша, наши женски активисти носили су транспарент са пригодном поруком НАТО злочинцима „Вратићемо сваки гелер - са каматом". То је наша порука пркоса и лепоте, насупрот ругоби, лажи и злочинима душмана.
Са нама су на скупу били и наши гости и братске Русије и братске Грчке - другови из Империјског Легиона и Златне Зоре. Јер Србија је те 1999. године, бранећи себе бранила Православље и истинску Европу од атлантистичких и ционистичких злотовора, од САД и њене колоније - лажне и окупиране Европе и исламског теоризма.

На крају нашег скупа, упућена је подршка другом, такође националистичком скупу који се одвијао са друге стране зграде Генералштаба, уз позив окупљенима да се истом и придруже. Тиме смо указали и на значај србске слоге која је један од предуслова србског преорода. Али кључни предуслов таквог препорода, јесте стремљење ка духовно високој Србији, по завету наших светих и славних предака - верних и победничких Срба Христових!

 

Врх стране