Ново шиптарско насиље над Србима, плод је Вучићеве издаје

21. септембра 2021. / Коментар

Шиптарски терористи у јужној србској покрајини, јуче су почели са заустављањем возила са србским таблицама са Косова и Метохије, и одузимали исте под изговором да спроводе тзв. Бриселски споразум и друге споразуме које је потписала издајничка власт Србије на челу са Александром Вучићем.

Споразум о таблицама је потписао Александар Вучић испред државе Србије још 2016. године у којем пише да Срби морају своје србске таблице заменити таблицама ознака ,,КС" односно самопроглашене тзв. ,,Републике Косово". На тај начин је Александар Вучић опет забио нож у леђа косовско-метохијским Србима и издао србске националне интересе. Срби са севера Косова и Метохије блокирали су административни прелаз Јариње камионима и другим возилима, око њих су шиптарски терористи из јединице ,,ROSU" са блиндираним борбеним возилима и наоружани дугим цевима. Тензија је кулминирала бацањем сузаваца на Србе од стране шиптарских терориста. Данас је стање мирно, али напето. И као и обично, завршиће се Вучићевим незваничним сигналима Србима да се повинују шиптарским захтевима. Вучић је насиљем, претњама, уценама и поткупљивањима, годинама предано радио на успостављању контроле над србским отпором шиптарском и НАТО насиљу на Косову и Метохоји. И нажалост, у великој мери је успео у томе.

Ови догађаји показују суштину Вучићеве издајничке политике, који са једне стране слави ,,Дан србског јединства, слободе и националне застве", док Шиптари на Косову и Метохији настављају да угњетавају србски народ, а држава Србија не предузима ништа по том питању. А на располагању су бројна средства којима се шиптарским злотворима може нанети штета, јер главни проток људи и робе са Косова и Метохије, иде преко централне Србије. Може се радити на повећању борбене готовости, и озбиљно анализирати могућност србског војног упада у јужну покрајину, макар и ограниченог (проценити прецизно евентуалне последице таквог србског десанта, тражити подршку војних сила са којима је Србија у добрим односима, обезбедити заштиту енклава).

Да ствар буде још трагикомичнија, Александар Вучић је заказао хитну седницу Савета за националну безбедност, али тек за данас у 10 часова! Александар Вучић је за време своје владавине успео да потпуно уништи све институције државе Србије у већинским србским срединама на Косову и Метохији, и да преда у руке шиптарских узурпатора све органе управе, полиције и судства, у којима је радило више хиљада Срба, и који су били под потпуном србском контролом. Очигледну издају Александар Вучић покушава да прикрије дизањем споменика и прославама, док је више од 100 000 косовских и метохијских Срба предао на милост и немилост Шиптарима. Александар Вучић празнује ,,Дан националне заставе", а окитио је Београд у суботу педерским заставама. Александар Вучић прича о националном поносу док организује педерску ,,параду поноса" (заправо параду срама). Александар Вучић прича о ,,никад јачој Србији", а на Србе са Косова и Метохије је само ове године забележено преко 100 напада! Јефтин квази-патриотски популизам Александра Вучића не може да сакрије чињеницу да је предао језеро Газиводе и електро-мрежу шиптарима, не може да сакрије чињеницу да је потпуно упропастио све институције државе Србије на Косову, не може да сакрије да су га Шиптари изиграли, и да никаква ,,Заједница србских општина" није формирана. Не може да сакрије да је он само слуга глобалистичких злочинаца из Брисела и Вашингтона и да слепо извршава њихова наређења. Ми овим путем пружамо подршку Србима који су на барикадама, иако је највећи број њих нажалост изманипулисан и верује издајнику Вучићу, услед чега ће највероватније и устукнути по његовој ,,молби" која ће уследити.

Потписивањем срамног тзв. Бриселског споразума и пратећих споразума, Вучић је већ постао неприкосновени издајник Косова, и тај епитет ће носити, без обзира на то да ли ће, и када тачно потписати и формално признање тзв.

,,Републике Косово", што би требало да представља ,,круну" његове издаје и завршетак испуњења свих задатака због којег су га белосветски србомрзачки хохштаплери и довели на власт.

Врх стране