О култури и декларацији

23. септембра 2019. / Коментар

fНајновија декларација муслиманских антисрбских екстремиста из Сарајева окулљених око „Странке демократске акције", донета је наравно у сврху борбе против Републике Србске и борбе за наставак крађе и кривотворења србског језика и наслеђа србске Босне и србске Херцеговине.

Свакако, ни мало не чуди такво држање потуричких србомрзаца али мора се истаћи да такву пропаганду фактички подупиру и данашње као и све претходне власти Србије, које су признале постојање некаквог „бошњачког" или „босанског" језика.  Наиме, такво омогућавање непријатељима Србије да србски језик присвајају и називају га разним другим   именима, јесте политичко деловање против идентитета и културе србског народа. Шта друго и очекивати од режима који загађује Србију „ријалити" смећем, таблоидима, огавним педерским шетњама или наказном изложбом сатанисте Марине Абрамовић, а све о трошку народа Србије! Народа чија се деца лече сакупљањем новца просредством СМС порука и чије многе породице живе на ивици егзистенције. 

Кулминација овакве (не)културне политике, јесте најављивање „паневропске параде" педерских наказа у Београду 2022. године.

По том питању, верујемо и борићемо се за то, да одговор Србије и Београда буде одговарајући, те да Србска идеја и србска култура победе мрак и некултуру сатаниста, изопачењака и издајника.

 

Врх стране