О расној мржњи и аутошовинизму

30. маја 2020. / Коментар

Ових дана прича се пуно о расизму, а поводом догађаја у америчком граду Минеаполису, где су избили нереди након свирепог убиства црнца Џорџа Флојда, од стране полицајца. Наравно, реч је о бруталном злочину, и полицајац који је убио Флојда треба да одговара. Међутим, амерички левичари и мондијалисти, искористили су овај трагичан догађај и изазвали нереде у Минеаполису, спаљена је полицијска станица, а цео град је у хаосу. Јер таква халабука се увек диже када је у питању смрт црног Американца. А да је којим случајем у питању био белац, наравно да нереда, протеста или било чега сличног, не би ни било. И управо је та чињеница одраз системског антибелог расизма који је битно обележје мондијалистичке идеологије. Зато веома греше они национално оријентисани Срби који поводом оваквих догађаја нападају Америку као наводно бело-расистичку државу, што она у суштини никако није, чак напротив. Наиме, америчка полиција је генерално и универзално бахата, без обзира на боју коже жртви, и више је белаца убијено у Америци од стране полиције него црнаца. Али разне тзв. НВО, левичарски покрети, покрети за тзв. права црнаца попут ,,Black lives matter", користе овакве случајеве да покажу како су небелци наводно угрожени, те плански и уз велику логистичку подршку мондијалистичких жречева попут Сороша организују нереде у којима се пале аутомобили, пљачкају продавнице, нападају белци. Иако је огромна већина свих оружаних убистава у Америци почињена од стране црнаца и хиспаноамериканаца, иако је највећа стопа криминала баш међу ове две популације, иако полиција убија и белце, нико о томе не говори, као да је забрањено говорити истину, а ко се усуди да помене закулисне радње организација ,,Black lives matter", ,,антифе", разних тзв. НВО и њихову спрегу са Сорошем, глобалистичком врхушком Демократске странке на челу са Хилари Клинтон и Бајденом, тај се по аутоматизму оптужује за расизам. За нас је неспорна и перфидна улога Доналда Трампа у читавој америчкој (и светској) политичкој причи, али то је сад посебна тема.

Занимљив је и домет оваквих догађаја, који редовно постану главна вест у свим светским медијима, као и на друштвеним мрежама широм света. Али највећи феномен јесте овдашњи актуелни аутошовинизам, који испољавају сви они који данас у Србији јавно и помодарски исказују наводну забринутост за статус америчких црнаца, а притом, баш их брига што су Србина пре пар дана у Клини, Шиптари напали секиром. То је била нека споредна вест у медијима, а у некима није чак ни поменута, навикли смо на то. Нити такве занима што је данас годишњица свирепог убиства Александра Пејановића у Подгорици, који је најпре од стране србомрзачког режима Мила Ђукановића, свирепо мучен а касније и убијен само зато што је Србин. Међутим Пејановић не занима сву ту армију безличних особа којима се живот своди на број ,,лајкова" и ,,шерова" на друштвеним мрежама, те који помодарски масовно деле вест о убиству Флојда и дају подршку насилним левичарским демонстрантима у Минеаполису. Наравно, напад на Србина у Клини, брутална пребијања демонстраната у Црној Гори од стране Ђукановићевог режима, хапшења владике Јоаникија, свештеника и монаха Србске Православне Цркве, нико од њих није ни поменуо, чак су неки од овдашњих ,,твитераша", левичара и фанатичних атеиста подржали овакве поступке Милове полиције. То само говори о левичарском лицемерју и њиховој ,,селективној правди". Док ,,траже правду" за црнце у Америци или мигранте у Европи, нико од њих прстом не мрда око положаја србског народа на Косову и Метохији који је сваким дан изложен насиљу, прогону, пљачкама, као и економском и политичком притиску од стране Шиптара. Заправо, сви такви ,,борци за правду" сами подржавају насиље које спроводи Милов режим над Србима. Подржавају антисрбски расизам као што подржавају и антибели расизам. Јер и подршка најезди миграната на Србију и Европу, јесте акт мржње, којем се ваља стати на пут.
У складу са нашом идејом заснованом на хришћанској и органској мисли, стојимо на становишту да је расна мржња зло, али и да расна измешаност по глобалистичком калупу, неминовно доводи до хаоса и распламсавања мржње. У складу са тим, стојимо и на становишту да свака раса има своје органске законе и свој животни простор на којем треба да обитава и напредује. И у том духу истичемо наше гесло:

0% мржња, 100% идентитет!

Врх стране