Одјек наше новосадске акције као огледало јаловости „антифа" шарлатана

30. октобра 2018. / Блог

Фрустрирани и искомплрксирани због немоћи да парирају  нашем  активизму, а камоли да пробају да стану на пут истом, разни „антифа" виртуелни „ратници" из дана у дан путем друштвених мрежа емитују своју немоћ и мржњу, зачињену потпуним измишљотинама о збивањима протеклог уторка у Новом Саду, са очигледним циљем да пробају да оправдају своју неспособност и свој кукавичлук.

Заиста је трагикомично гледати неостварени идеолошки шкарт, у виду Фејсбук странице СКОЈ-а или „Дневне дозе марксизма-лењинизма“ како испред својих тастатура машта о некаквим „гневним грађанима Новог Сада" - у виду облајханих и црвенокосих баба које „пркосе" активистима Србске Акције и „громком песмом" (у виду животињских крика из дубине старачке СКОЈ-евске дијафрагме, те добро увежбаног и разрађеног комунистичког грла, а кроз које се провлачи један својеврсни жал за младошћу, пуном летовања радничким одмаралиштима, са једним купатилом на 100 радника и „отресањем“ канцеларијског материјала са магационерима у мемљивим предузећима) „терају у бег" те исте актвисте Србске Акције. Оне исте активисте који су сакупљали потписе усмерене против оваквих бизарних и болесних појава у периоду од 17 до 19 часова, 23. октобра, на годишњицу комунистичке окупације Новог Сада, онако како су и планирали. Два сата су стајали, заједно са осталим родољубима без икавких проблема. Посебно нас радује халуцинација и кукњава за групацијом која се одазива на име Антифашистичка акција Новог Сада, која би „да је знала“ дошла да „направи пљескавице од активиста Србске Акције". Не знамо једино зашто Зоран Петаков, звани Зека, кога су активисти Србске Акције затекли како у сопственом магновењу лута Змај Јовином улицом гледајући у небо изнад катедрале и стидљиво усмеравајући поглед ка активистима Србске Акције који прецизно постављају штанд само петнаестак метара даље од њега, а све типкајући у свој мобилни телефон. Два сата није успео да мобилише остале зечеве из АФА НС-а да дођу да направе те пљескавице, па ни свог духовног и идеолошког оца Ненада Чанка да нас „покоси моторним санкама" насред Змај Јовине. Није познато једино да ли су зечеви из АФА НС-а били заузети прављењем сојиних пљескавица, или су се предозирали од сојиног млека и шиптарске траве коју редовно инхалирају, или је пак папа-Неца Чанак био заузет припремањем нових плаката и стикера које ће дати својим зечевима из поменуте групације да их уредно полепе и додатно упропасте град – а све против „светског капитализма и фашизма".

Наравно, истина је да ови зечеви, мишеви и слични глодари, под „антикапитализмом и социјализмом" подразумевају искључиво србомрзачки лавеж и бунцање против Православља и традиционалних вредности србског народа, док су социјалне и хуманитарне акције помоћи радном и угроженим народу, какве спроводи управо Србска Акција, мислена именица за ове нераднике и паразите.

Оно што овим гангренозним идеолошким појавама једино преостаје је да у својој беди и зависти псују и хуле на светињу – наравно по друштвеним мрежама – а можемо само да им поручимо а се ускоро опет видимо у самом срцу Србске Атине, услед чега верујем да ће доста брже отрчати до својих рачунара да се лепо искукају, јер цео Нови Сад зна да је виртуелни свет једино место где исти егзистирају.

Наравно, могу и да приђу и приме по летак.

 

 

Врх стране