Поводом састанка власти и опозиције

31. јула 2019. / Коментар

Јучерашњи састанак представника власти са представницима опозиције на Факултету политичких наука у Београду, а по налогу сорошевских тзв. НВО, још један је показатељ чињенице да обе ове антисрбске паразитске групације имају исте газде које су им доделиле одговарајуће улоге, те да је узајамна политичка борба између ових групација, дозирана и контролисана.
Сведоци смо да више пута током године изрод Александар Вучић готово јавно полаже рачуне криминалној и антисрбској Сорош-фондацији, која више и не скрива да је Вучић њен велики адут на пољу претварања Србије у мигрантски санитарни кордон и бастион изопачењаштва, а сврха прозападне опозиције јесте да буде прут којим се маше и упозорава Вучић, да не помисли да којим случајем скрене са пута који му је наложен.

Сва своја недела, бандит и изрод Вучић чини како би са Запада наставио да ужива безрезервну подршку која му омогућава да пустоши и пљачка народ Србије.

Међутим све што чине Вучић и његов антисрбски режим не може бесконачно дуго да траје, јер преваре које протурају србском народу преко својих таблоида и ботова, толико су перфидне да из дана у дан расте број људи који схватају колико је заправо њихова политика погубна. А исто тако погубни су и штетни антисрбски политиканти из издајничке опозиције, који се идеолошки ни мало не разликују од Вучића.

Насупрот свим наведеним странпутицама, ми верујемо да ће доћи време у ком ће се Срби освестити и вратити на једини исправан светосавски пут, пут повратка својој суштини, пут којим су ходили милиони честитих и часних Срба! Ма колико тај дан не био ни на видику, то неће и не може утицати на нашу бодрост и нашу веру у идеју! Јер знамо да је уз Божију помоћ све могуће, а Он ће помоћи, ако буде имао коме.

Врх стране