Поводом жестоког прогона националиста у Немачкој

12. децембра 2022. / Коментар

Другови из Руског Империјског Покрета, издали су саопштење у вези са наводним покушајем државног удара у Немачкој. Србска Акција у потпуности је сагласна са следећим наводима овог саопштења:

„Руски Империјски Покрет са узнемиреношћу је примио вест о нечувеном прогону националиста и монархиста у Немачкој.
Властодржци су започели читаву кампању дискредитације носилаца традиционалних људских вредности, окривљујући их за непостојеће злочине и за припрему некаквог митског преврата.
Та кампања део је опште борбе против хришћанства у Европи, а зарад изградње Новог светског поретка, заснованог на лажи и свакојаким изопаченостима.
Либерално-масонске власти Немачке одавно су извршитељи воље својих прекоокеанских газда, који припремају становницима Европе ново електронско ропство...
Покушаји изградње електронског концентрационог логора, који су предузеле демократско-сатанске власти кроз напумпану и лажну пандемију Ковид-19, пропали су током 2021. године. Сада је већ очигледно дошло време директних репресија против неистомишљеника.
Већ сада у Немачкој и у другим државама западне Европе, постало је врло опасно отворено изражавати своје мишљење и штитити хришћанске и људске традиционалне вредности.
У демократској Европи постало је опасно доводити у питање тежње масонских власти да промовишу педерастију и друге изопачености.
Тотални надзор и прислушкивање свих и свачега, прављење црних листа неистомишљеника традиционалиста већ је постало реалност у Немачкој и Европи...
Државна структура изграђена на лажима неминовно води житеље те државе у духовну смрт, против чега се боре савремени традиционалисти и монархисти Европе.
Руски Империјски Покрет, увек ће стати у одбрану прогоњених хришћана и монархиста у Европи. Они увек могу да рачунају на нашу подршку и солидарност.
Ми стога позивамо на окуп све здраве снаге Европе! Зауставимо заједно монструозни експеримент који су спровеле либерално-масонске диктатуре Европе зарад стварања новог човека-зомбија, лишеног свих традиционалних етичких и моралних вредности, што су већ успели у Украјини, где је створен сличан хибрид зомби-човека под називом ,Украјинац'.

Наше борба је праведна и победа ће свакако припасти свима нама који следимо завете Творца стојећи на бранику светлих традиција човечанства!"

Врх стране