Поздравно писмо Србске Акције скупу немачких родољуба у Дрездену

13. фебруара 2021. / Коментар

На данашњи дан немачки родољуби се сећају стравичног злочина који су над немачким цивилним становништвом у граду Дрездену починили ратни „победници“, носиоци европског „хуманизма и прогреса“. Од 13. до 15. фебруара 1945. године у зверском бомбардовању Дрездена, убијено је по неким проценама и преко 200 хиљада људи.
На позив немачког организатора данашњег патриотског скупа у Дрездену, чији је циљ одавање поште погинулима и ширење истине о овом великом и добрано заташканом злочину, Србска Акција је послала поздравно писмо. На скупу га је данас прочитао наш друг Мајк Милер, председник одбора НДП у овом граду, а оно гласи:

,,Србска Акција изражава солидарност са немачким друговима који истрајавају у борби за истину о стравичном злочину над својим народом. Злочину који су над немачким цивилним становништвом, фебруара 1945. починили победници у рату - лажни хуманисти и лажни носиоци прогреса. Целокупно дивљаштво америчких варвара и њихових савезника током 1944 и 1945 године широм Европе, представља злочин протов хришћанске Европе, и тај фронт независан је од фронта сукобљених држава у том трагичном рату. Доказ за то је да су од стране западних савезника бомбардовани не само немачки градови, већ и француски и србски. Много србских градова жестоко је разарано 1944. године, чак вишеструко горе него у немачком бомбардовању 1941. године. А исти ти либерал-демокрстски злотвори бомбардовали су поново србске градове 1999 године, јер србски народ је деведесетих година јуначки устао против њиховог поретка и први се супротставио модерној исламизацији Европе.
Ми саучествујемо у болу немачких другова због великог злочина 1945, баш зато што је наш србски народ много пута кроз историју био изложен истим, па и горим зверствима разноразних непријатеља.

Данашњи мондијалистички окупатори Немачке и Европе крију истину о Дрездену, јер та истина је огледало њихове демократије. Демократије у којој су читаве породице мучки побијене, а малена, недужна деца остала угљенисана под дрезденским рушевинама, у чврстим загрљајима немоћних, мртвих мајки.
Ми се заједнички морамо борити
за истину о свим злочинима против наше заједничке европске отаџбине, јер та истина је један од темеља сутрашње победе синова и кћери истинске Европе!"

Врх стране