Сајт Србске Акције - забрањен за Фејсбук, Месинџер и Инстаграм!

17. децембра 2020. / Коментар

Осим што континуирано бришу фејсбук странице, као и Фејсбук и Инстаграм профиле Србске Акције, као и наш Јутјуб канал, администрације горенаведених друштвених мрежа забраниле су на истима дељење сајта нашег Покрета (akcija.org). Па тако, линк са нашег сајта није више могуће ни поставити, ни поменути у коментару, нити послати у поруци на Месинџеру.
Ово је први овакав случај у Србији, односно први србски сајт који је на овакав начин цензурисан од стране либерал-екстремиста и то нам чини велику част, јер адмимистрације ових мрежа јесу ударне песнице глобалног мондијалистичког тоталитаризма. Иначе, у нашим „неподобним" објавама не само да нема апсолутно ничега што по објективним мерилима представља екстремизам, већ нема ни оних ствари које је изопачене администрације ових друштвених мрежа иначе третирају као неподобне. Неко очито умишља да ће нас таквом цензуром зауставити, али узалуд. Ми смо у потпуности свесни чињенице да интернет пропаганда није ни једини нити главни вид активизма. Наиме, ни једна револуција није изведена на фејсбуку твитеру или инстаграму а претерани фокус на друштвене мреже, иначе умртвљује, црпи енергију и отупљује револуционарну оштрицу. То је класична ционистичка подвала, јер када се просечан човек, незадовољан нечим, „истресе" на интернету, он нема више потребе да ради било шта конкретно. Дакле друштвене мреже, иако јесу ствар коју је могуће корисно употребљавати, с друге стране представљају издувни вентил, савршен за држање људи под контролом, манипулацију информацијама и некорисно трошење времена.

Тим пре, ова невиђена цензура на друштвеним мрежама, неће и не може наудити Србској Акцији, а тим пре, не може је зауставити.

Све наше пријатеље, (а и непријатеље), позивамо да читају и деле (путем мрежа на којима је то могуће) први забрањени сајт у Србији!
Сајт Србске Акције.

Подвиг и борба!

Врх стране