Шиптарски терор и Вучићева демагогија

25. новембра 2018. / Коментар

Претходних дана сведоци смо низа догађаја којима шиптарски терористи врше притисак на преостали србски народ на Косову и Метохији и угрожавају његов опстанак на својим вековним огњиштима. Имамо у виду „повећање царина од 100% на производе из Србије и БиХ“ од стране шиптарских узурпатора као и на хапшења коју је извела терористичка јеиница „РОСУ“ коју Шиптари називају „специјалном јединицом косовске полиције“. Овакви потези између осталог свакако имају за циљ и да застраше Србе на Косову и Метохији, а по званичној верзији Шиптара, хапшењима која су извели желе да разреше убиство Оливера Ивановића.

Наравно да Шиптаре у суштини не занима разрешење овог убиства, али имајући у виду да су шиптарском акцијом похапшени Вучићу одани људи, није искључено да је позадина следећа. Наиме,  врло вероватно је између шиптарских узурпатора, њихових НАТО ментора и издајничког режима у Београду постојао договор да се „Косово“ не осујећује приликом  настојања да приступи Интерполу.  Међутим,  Вучић да би некако ублажио дебакл и понижења које је доживео недавно у Паризу, можда је прекршио такав договор, јер била му је потребна бар некаква „победа“ после поменутог дебакла. Реакција Шиптара и њихових НАТО ментора (без којих Шиптари не чине  ништа самостално) уследила је у виду „повећања царина“ и хапшења. Такође оно што је веома битно за све ове догађаје а у овдашњим медијима се прећуткује, јесте чињеница да само присуство јединице „РОСУ“ на северу Косова и Метохије, представља плод политике Вучићевог издајничког режима који је потписао тзв. Бриселиски споразум и да је лицемерно с Вучићеве стране да осуђује такве потезе када је управо он тај који је директно одговоран за прусиство шиптарске терористичке „полиције“ на северу Косова и Метохије.

Наша порука како за шиптарске терористе тако и за издајнички режим у Београду јесте да „ничија није до зоре горела“ и да ће доћи време када ће и једни и други платити за сву штету коју су нанели србском народу и србским националним интересима!

 

Врх стране