Слобода за родољубе! 

16. фебруара 2023. / Активности

Поводом јучерашњег скупа у којем су учешће узели и припадници Србске Акције, и посебно поводом прогона припадника организације Народне патроле, Србска Акција изражава солидарност са ухапшенима и осуђује овај криминални прогон и медијски линч као и бројна друга мање знана малтретирања и злоупотребе овим поводом, у виду задржавања већег броја лица из одузимање рачунара и мобилних телефона.

Издајнички режим Александра Вучића константно ради на томе да уништи свако искрено родољубиво прегнуће у нашем народу. Он, који је одавно прекршио и под ноге бацио Устав Србије, сада оптужује Дамњана Кнежевића и остале приведене, за кршење правног и уставног поретка. Уз то, лансирана је и нова измишљотина о атентату, без икаквих ваљаних доказа (снимак са пушком који је начињен и емитован, није ни изблиза икакав релевантан доказ који поткрепљује тезу о атентату или било чему сличном). Лажима и манипулацијама Вучића и његове банде, нема краја. Они се неће зауставити док не разоре Србију у потпуности и док не угасе сваку родољубиву организацију у нашем народу.

Вучићу Турчине!

Нова Вучићева манипулаторска теза изречена јуче, којом покушава да објасни очигледну разлику између свог издајничког држања и држања вожда Карађорђа, јесте како је „авантуризам био прихватљив онда када нисмо имали државу а неприхватљив данас када имамо државу". Међутим Вучићев криминални изопачењачко-„ријалити" поредак у којем се прогоне родољуби, јесте антисрбски, налик на ондашњи турски режим београдских дахија. О томе сведоче и поменута хапшења родољуба са пратећом пропагандом антисрбске медијске машинерије. Циљ ове хајке је да се превентивно застраше сви родољуби који су против антисрбског режима и читавог система антисрбске окупације којим руководе странци. Али злотвори нас неће спутати!

И русијански амбасадор осуђује ухапшене!

Многи су се изненадили, али за нас је потпуно очекивано то што је амбасадор Руске Федерације - Александар Боцан-Харченко срамно осудио родољубе који су ухапшени у вези скупа одржаног у среду, и где је над најмање једним од њих (Д. Кнежевићу), вршена тортура у притвору.
Наиме, Боцан-Харченко је у свом обраћању преко Твитера изразио подршку „пријатељској Србији" Александра Вучића и „најоштрије осудио претње упућене са скупа". Тиме се оградио од србских родољуба који искрено воле Русију, а подржао издајнички режим Александра Вучића који је подједнако антисрбски и антируски.

Наводећи „претње" Вучићу, Боцан-Харченко усваја као чињеницу - монтирање БИА и полиције и усваја наратив таблоиднe и русофобне жуте штампе - Информера и Блица. Заиста трагикомично, али такво понашање је само доследно праћење курса аутошовинситичке политике Путинове русијанске (не и руске) власти која никада и није подржавала ни руски нити србски национализам. Шта више, увек је подржавала антисрбске издајничке власти, како актуелне, тако и претходне и Србска Акција од почетка  указује на ту чињеницу, као и уопште на све суштинске аномалије данашње Руске Федерације и њеног  калкулантско-менаџерског режима који заговара либерализам, русијанство и совјетоносталгију.
Једна од главних заблуда огромне већине данашњих србских родољуба јесте одсуство веродостојне представе о поретку унутар Руске Федерације и њеним властима. Надамо се да ће овај иступ Боцан-Харченка, утицати на промену свести по овим питањима.

Врх стране