Србија мора да буде, не секуларна, већ православна и србска држава!

25. септембра 2022. / Коментар

Недавна објава полиције где се наводи како су поднете две кривичне пријаве и донете мере о забрани уласка у Србију за осам изопачењака, представља врхунац лицемерја Вучића, Вулина и осталих режимских бескичмењака који су прошле суботе показали како данас суверена држава Србија, ни у траговима не постоји. Наиме, сви испади на шетњи учињени од стране изопачењака које полиција има у виду у својој објави, учињени су управо пред полицијом, и полиција је на лицу места штитила виновнике, као што је штитила и саму нелегалну шетњу. И лицемерно се „реагује" тек сада када починиоци већ одавно нису ту. Бројне наказе и провокаторе који се налазе у земљи, полиција наравно неће да гони. Провидна игра... А главно је то што за сваки испад на било ком скупу, мора да одговара организатор. То наравно Вучићева полиција овде не помиње.

Претходних дана огласио се и овдашњи антисрбски шкарт истакнувши свој некакав „Апел за секуларну државу", а као вид испољавања беса због фијаска са „Европрајдом". Нажалост, данашња Србија као и све државе у систему мондијалистичке окупације, дубоко је секуларна држава у којој се систематски гази Божији закон а Православље нема ни изблиза улогу какву би требало да има. Либерална демократија, партијашки систем, бездушна рекламаторска капиталистичка (не)култура, модерне сатанистичке антипородичне агенде, наметање изопачености... све су то чиниоци антихришћанског система који као страно тело паразитира на освештаном србском тлу.
„Уступци" које власт чини Цркви у циљу настојања да придобије јерархију за своје нечасне циљеве, не утичу на чињеницу да живимо у дубоко секуларном, односно обезбеженом друштву. А појаве у Србији које мондијалистички екстремисти сматрају одликама „клерофашизма", постоје широм ЕУ, и поготово у САД. Тим поводом, занимљиво је да им не смета када њихов газда - амерички амбасадор Кристофер Хил каже „сви смо деца Божија", или што је краљица Елизабета за којом ритуално тугују, била и поглавар конфесије која има статус државне „цркве" у Великој Британији. Дакле, њима у суштини не смета спрега вере и државе, већ им је битно која је вера у питању. Дакле, смета им Православље, јер су они христомрсци а Православље је неукаљана Истина Христова.

Поручујемо им да државу Србију нису основали ни Сорош нити безбожни партијашки политиканти, нити секташи ни изопачењаци. Србску државу основали су православни србски светитељи пре пуно векова. И зато Србија треба да буде, не секуларна, већ православна и србска. Србија Христоносна и крстоносна, по завету Светога Саве, Светога кнеза Лазара, Светога деспота Стефана и свих Божијих угодника у роду србском.

Врх стране