Свирепи злочин у Падинској скели као огледало антисрбског поретка

22. марта 2024. / Коментар

Старац Станимир Б, убијен је у затвору у Падинској скели, након вишедневног бруталног иживљавања тројице затвореника, који су га мучили и силовали, јер није имао новца да их финансира у затворској кантини. Убијени старац је иначе био на одслужењу затворске казне због прекршаја.

По обичају, медији у Србији заташкавају чињеницу да сва тројица злотвора припадају истој етничкој групи. Наиме, овдашњи медији већ деценијама, због аутоцензуре или из идеолошких побуда, прикривају етничку припадност лопова, силоватеља и убица, уколико они припадају дотичној етничкој групи.

Таква пракса медија јесте у служби мондијалистичке окупације и антисрбске дискриминације у Србији. А судбина несрећног старца, огледало је слома институција у Србији, потпуног гажења права и правде и чињенице да живимо у антисрбском поретку. Јер како другачије назвати поредак у коме је један Србин због бизарног прекршаја, фактички предат тројици злочинаца, припадника најзаштићеније етничке групе, на тешко мучење и злостављање до смрти?

Врх стране