Вакцинација и корона-циркус

22. децембра 2020. / Коментар

Поводом данашњег допремања Фајзерових корона-вакцина у Србију од стране издајничке Вучићеве власти која то чини по налогу својих газда са Запада, као и поводом најаве вакцинације у Србији, наш став је следећи.

Ми концепт (анти)ковид-вакцина критикујемо због читаве магле и глобалне манипулације у вези корона-циркуса, а не због самог института имунизације. Јер једна ствар су вакцине чији је концепт утврђен деценијама (па чак и поред аномалије да се исте увозе уместо да се производе у Србији), а сасвим друга ствар је прича о - на брзину склепаној (анти)ковид-вакцини, између осталог и зато што данас у ери тоталитарног мондијализма, једноставно не постоје услови да се јавно чује глас струке која није политизована. Зато немамо поверење, све и без чиповања кроз вакцинацију (које прижељкује злотвор Бил Гејтс) и без обзира да ли вакцина долази из САД, ЕУ, РФ или Кине.

Као што смо већ писали, веома је могуће да су моћници попут Џорџа Сороша, Гејтса и сличних, суделовали са кинеским властима (које се све више легитимишу као један од стубова актуелне глобализације, уз НАТО и ЕУ, упркос сукобу са њима, који је заправо - врло ограничен), како би створили општу панику у свету и навели масе људи да приме вакцину, наводно ради сузбијања пандемије, а заправо ради зараде и у циљу новог корака ка тоталном ропству. Сећамо се да су антисрбске власти по налогу својих закулисних газда, у србским земљама пролетос, изложиле народ и хистеричној пропаганди али и затварању и полицијском часу. А данас, иако је број заражених и преминулих вишеструко већи него пролетос, нема полицијског часа нити питпуног затварања. Таквих мера наравно и не треба да буде, и није ни требало да их буде. Њихов цињ је - настојање да се људи дресирају и навикну на тоталну контролу од стране антихришћанских глобалистичких центара моћи. То је уосталом и циљ читавог корона-циркуса. Поменуте мере, нису летос у Србији враћене на снагу пре свега због одлучне реакције народа током јулских протеста, који су не само спречили поновно режимско иживљавање у виду затварања људи, већ су и доказали неистинитост тврдње да масовни скупови повећавају број заражених, о чему смо већ писали.

Питање је да ли је за пошаст короне, вакцина уопште и неопходна. Све и да није, мондијалистичка фармакомафија ће тврдити да јесте, како би остварила енормни профит. Ми се наравно противимо таквим злоупотребама хохштаплера као и злоупотреби медицине и науке зарад антиљудских односно антихришћанских агенди. Као што су абортус (чедоморство) и еутаназија - убиство, али и чиповање људи заправо - третирање људи као стоке! Плус за нас хришћане ово је посебно важно питање јер сам помен евентуалног чиповања поводом вакцинације, асоцира нас на жиг звери, односно печат антихриста о коме се говори у Светом Писму. Вероватно је прича о чиповању заправо - покушај навикавања људи на тоталну контролу, као и најава покушаја антихристовског предапокалиптичног печатирања људи. Наравно, ми знамо да одрицање од Христа може бити извршено само вољом, а не било каквим подметањима, зато се и иначе не треба оптерећивати темом жигосања и чиповања. Али с обзиром на изнете чињенице о штетности чиповања и с обзиром на чињеницу да чиповање намећу антихришћани, треба одлучно у име Христа, одбити и презрети било какво чиповање људи.

И да опет поновимо, наравно да верујемо у опасност од овог вируса, као и да свакако да одређене мере треба предузети, али ово дефинитивно није ,,црна смрт", није ,,шпански грип" или ,,тифус" са почетка двадесетог века који су покосили становништво како Србије тако и читаве Европе.

Такође као што смо и у ранијим чланцима истицали, ми нисмо вични и стручни да проценимо тачан степен опасности од овог (очигледно вештачки створеног) вируса, али и лаичким очима гледано, јасно је да се тај степен вишеструко преувеличава, те да Систем манипулише у складу са потребама. Само постојање држава које никада нису затварале своје становништво због короне, као и бројни докази да тзв. вође струке у Србији приватно игноришу мере заштите које у јавности фанатично бране, довољно говори.

Како год, овај вирус ће проћи, а боримо се да србски народ уз Божију помоћ победи и вирус лажи и зла које нам сервирају мондијалистички моћници, и њихове слуге у нашој земљи - властодршци и антисрбски медији. Наравно, не мислимо ту само на ову ситуацију, већ на опште стање мондијалистичке окупације.

Врх стране