Вучић и сорошевци уједињени у антисрбском фронту

02. априла 2018. / Коментар

У оквиру Вучићеве лакрдије под називом „унутрашњи дијалог о Косову“ а која представља припрему за завршни чин издаје Косова, овај антисрбски изрод састао се са представницима антисрбског тзв. невладиног сектора, окупљеним под окриљем некаквог „Националног конвента о ЕУ“.

Главни закључци тог састанка са којима се сагласио и сам Вучић, своде се на то да је злокобна ЕУ приоритет те да се баш сада мора решити (читај признати тзв. независност) ситуација са Косовом и да се као компензација за такву издају тражи безначајна бесмислица под називом ЗСО која је још пре пет година требала да буде формирана као накнада за Бриселску издају. Међутим Шиптари и НАТО ни те мрвице са стола нису хтели да дају, чувајући их за коначни чин издаје. Такво јадно и бедно држање уцењеног изрода Вучића, правда се изговором да протек времена наводно није савезник Србије, што је потпуни апсурд ако се узме у обзир правац геополитичких кретања у свету као и све лошије демографске тенденције шиптарских узурпатора, а све боље такве тенденције код косовско-метохијских Срба. Таквим својим ставом, поступком и таквим давањем легитимитета антисрбским сорошевским организацијама, Вучић само изнова потврђује своју антисрбску и издајничку оријентацију. Најављено напуштање тзв. Владе зликовца Харадинаја од стране Вучићеве (анти)Србске листе, после хапшења Марка Ђурића, још се није десило. Дакле Вучић и даље подржава тзв. Владу злочинца и терористе Харадинаја. Насупрот таквом Вучићевом срљању у још дубљу издају на коју га нагоне његови западни ментори, стоји једино могуће привремено решење за јужну србску покрајину, а о чему смо у више наврата писали. Наиме, такво решење подразумева да Београд одбаци све антисрбске споразуме са „Приштином“ и ЕУ, те да у мери у којој је то могуће, обнови елементе своје власти којих се Вучић одрекао. У таквом стању, треба максимално и на свим пољима помагати народ (нарочито у енклавама), одржавати status quo на терену и стрпљиво чекати повољну историјску прилику да се Косово и Метохија ослободе. То је једино исправно привремено решење за Косово и стога свако ко попут Вучића жури да се сада, у постојећим неповољним геополитичким околностима, дође до трајног решења, свесно и отворено ради на србску штету.

Стога и сви „десничари“ који подржавају изрода Вучића нису никакви националисти, већ обични продани режимски пајаци и карикатуре патриотизма. Јер њихов газда Вучић је окорели издајник, а издајници су гори од отворених непријатеља какви су шиптарски терористи. По својој прилици, Вучић ће ове године спровести коначни чин издаје Косова и Метохије кроз потписивање правно обавезујућег „споразума о свеобухватној нормализацији односа са Приштином". Али ми такву издају нећемо и не смемо прихватити.

Врх стране