Кукавичје јаје проамеричког „национализма"

14. фебруара 2023. / Блог

Нова председница италијанске владе, Ђорђа Мелони, типичан је представник лажног проамеричког „национализма", који се само декларативно противи либерализму и мондијализму, измишљајући притом „комунистичку опасност" која „прети" из Русије. Тим поводом преносимо делове саопштења италијанске националистичке организације Fortezza Europa, са којима смо у целости сагласни:

„Настављају се амерички налози, европским државама, за испоруку оружја украјинској влади... Лажно суверена власт Ђорђе Мелони, ту је потпуно сервилна. Сваки предлог у овом погледу једногласно је одобрен, уз накнадне изјаве о важности ,одржавања преузетих обавеза'. То је једино обећање из изборне кампање која се заиста испуњава. У међувремену, инфлација нагриза приватну штедњу грађана, који су суочени са дивљачким растом цена и државом која је пасивна да било шта тим поводом учини. Кажу народу ,нема довољно средстава'. А како их онда има за помоћ кијевској влади?
Влада Ђорђе Мелони, за коју италијански народ очекује да буде прекретница у заштити националних интереса, само се учвршћује на лакој и безусловној атлантској лојалности. Тако се наставља слање оружја корумпираној власти у Кијеву, слепо потпирујући братоубилачки рат који је суптилно покренут са циљем уништења Европе, од стране оних које Мелони назива савезницима“.

Врх стране