Активности

 • Акција у Београду: За здраву Србију!

  11 септембра 2022 / Активности

  Иако је првобитно најавио забрану изопачењачког пира под називом Europride, ни западњачки полтрон Александар Вучић, нити било ко из његове издајничке клике у врху власти до данашњег дана није ову изјаву спровео у дело. Како су дани содомитског оргијања све ближи, све је извесније да је таква изјава послужила за умиривање јавности и заташкавање нове етапе признавања лажне ,,државе Косово", оличене у скорашњем признавању ,,косовских докумената".

  Док Вучић одлаже извршење сопствене одлуке и лопту пребацује на Министарство унутрашњих послова, европски содомити и високи европски званичници потврђују свој долазак на ову наказу манифестацију, тврдећи да ће она морати да се одржи. Како је познат по ,,седењу на више столица" не би нас чудило да и поред евентуалне званичне забране (свакако у договору са организаторима), Вучић ипак прећутно дозволи одржавање скупа девијаната у нешто мањем обиму. Тако би с једне стране умирио део свог ,,националног" бирачког тела, док би се с друге стране опет додворавао својим страним газдама.

  Имајући све ово у виду, активисти Србске Акције су наставили са својим активностима усмереним против тзв. Europride -a. Овога пута на улицама србске престонице нашли су се плакати којима се позивају присталице ,,параде" да остану код својих кућа и тако спрече ширење мајмунских богиња, за које чак и епидемиолози блиски савременим глобалистичким трендовима тврде да су масовна појава у хомосексуалним везама. Свакако, ова акција је и порука издајничким властима да нисмо заборавили репресалије које су спроводили пре две године за време корона хистерије (срећом прекинуте Јулским протестима), и да је сада тренутак да забране наказу параду ако већ желе да остану доследни својим (квази)епидемиолошким мантрама.

  За здраву Србију!

   

 • Акцијом против „Отвореног Балканa"

  04 септембра 2022 / Активности

  Поводом актуелног скупа у Београду у оквиру наказног пројекта „Отворени Балкан", србска престоница поново је наружена огавним шиптарским заставама.

  Тим поводом, активисти Србске Акције поново су били активни.

  Ступи у Акцију, победи окупацију!

  Подвиг и борба!

 • За Србију без заразе и изопачености!

  27 августа 2022 / Активности

  Један од разлога због којих треба да буде забрањен „Европрајд", јесте и чињеница да би та наказна манифестација била огроман епидемиолошки ризик, и као таква - неприхватљива за јавни интерес, с обзиром на неоспорну
  чињеницу да је хомосексуално изопачењаштво, узрочник
  ширења мајмунских богиња. Опширније

 • Акција у Београду: Стоп „Европрајду"!

  20 августа 2022 / Активности

  Активисти Србске Акције, поставили су на неколико надвожњака у Београду транспаренте са одговарајућим порукама против заказаног „Европрајда" и против промовисања изопачењаштва, као агресивне агенде мондијалистичког антихришћанског екстремизма.
  То је наставак наших активности поводом поменуте заказане накарадне манифестације, којом злотвори настоје да спроведу до сада највеће скрнављење Богородичиног града (Београда) и појачају окупацију и деградацију србских земаља у духовној и културној сфери. Опширније

 • Србска Акција у Зентромаг-у

  14 августа 2022 / Активности

  „Револуција коју имамо на уму, јесте револуција духа. То јест, да би се распламсала, потребан је нови дух, супротан тренутно владајућем духу индивидуализма, себичности и материјализма. Свако ко жели промену у своме граду, селу и у држави, мора најпре да учини промену у свом срцу. Мора да учини крај зависти и љубомори, крај себичлуку и саможивости, страху и неодлучности. Ако у своја срца засадимо јеванђелски дух поштења, солидарност и пожртвовање, и ако као православни Срби - светосавци узрастамо духовно кроз Цркву Христову, то ће као плод донети националну револуцију. Дакле, ако своје наде за помоћ положимо на Бога Живог и Истинитог, Он ће помоћи, као што је увек помагао нашим Прецима да сачувају породицу и дом, србско име и србску државу."

  (Из интервјуа Србске Акције за Зентромаг) Опширније

 • Акција у Београду: „Образ Београда има да буде светао!"

  03 августа 2022 / Активности

  У протеклој недељи, наши активисти започели су у Београду акцију лепљења наших нових плаката са поруком против наказне антихришћанске манифестације под називом „Европрајд" а која је као глобални скуп изопачењака заказана за септембар ове године у Београду. Овим плакатима на којима се накази лик јуначког мајора Драгутина Гавриловића и на којима је исписан његов познати поклич, украшаваћемо централне београске улице у више наврата у предстојећем периоду, што представља један део наших планираних активности против „Европрајда", против изопачењачке агресије и оргијања злотвора по налогу атлантистичко-ционистичких хохштаплера и под покровитељством лоповско-издајничке власти СНС-а и Александра Вучића. Опширније

 • Поводом 27 година од ослобођења Сребренице: Слава херојима!

  11 јула 2022 / Активности

  Центар Београда украшен је новим налепницама Србске Акције посвећеним измишљеном геноциду над „Бошњацима" у Сребреници 1995. године, са поруком „Слава херојима!", где се мисли на припаднике Војске Републике Србске који су ослободили србску варош Сребреницу јула 1995. године, као и поруком исписаном звездицама које криптују реченицу „Није било геноцида у Сребреници!" На тај начин, симбилично смо указали на чињеницу да је ова реченица забрањена на друштвеним мрежама које су изложене тоталитарној мондијалистичкој цензури, као и да је ширење истине о Сребреници све више инкриминисано. Опширније

 • Акција у Београду: Србија неће у ЕУ!

  18 јуна 2022 / Активности

  И поред нових сазнања о расположењу народа према идеји уласка Србије у Европску унију (ЕУ), нико од антисрбских режимских политиканата не поставља питање легитимности својих тежњи да Србију интегришу у злокобну ЕУ каљугу.

  Наиме, чланство Србије у Европској унији, данас подржава свега 45 одсто њеног становништва, што је најнижи проценат подршке у протеклих неколико година, показало је недавно истраживање „Института за европске послове". Опширније

 • Хероји су бесмртни!

  07 маја 2022 / Активности

  У оквиру акције „Хероји су бесмртни!“ (Heroes are Immortal!) која је обухватала више европских националистичких и хуманитарних организација из Србије, Румуније, Грчке, Италије, Шпаније и Француске, Србска Акција је израдила своју серију мајици са ликом Милоша Обилића.

  Цела серија мајици, успешно је продата и сав приход, прослеђен је италијанској хуманитарној организацији Una voce nel silenzio која тренутно подиже омладински центар за Србе у Великој Хочи.

  Заједно са нашим европским друговима, настављаћемо да помажемо наш народ на Косову и Метохији, јер без слободног Косова нема слободне Србије ни слободне Европе! Опширније

 • Живео Империјски Легион!

  17 априла 2022 / Активности

  У знак подршке руским друговима из Империјског Легиона (војне формације Руског империјског покрета) који се већ недељама налазе на фронту, израдили смо у Београду одговарајући мурал. Уз знамења Србске Акције и Империјског Легиона, у чијим је основама монограм Господа нашег Исуса Христа, мурал је украшен руском тробојком са натписом „братья" (браћа), док на горњој и доњој ивици мурала стоје натписи:

  Живео Империјски Легион!

  Слава руском оружју!

   

Врх стране