Природа проамеричког ,,национализма"

18. септембра 2023. / Коментар

Без икакве сумње, марионетски режим у Кијеву, оваплоћење је чистог зла, и он спаја све дегенеративне чиниоце мондијалистичког фанатизма и представља ударну песницу ционизма. Од момента када је америчка хомосексуална наказа, постала портпарол украјинске војске, не постоји више ни најмања маска за ову агенду, а јудаистички празник Рош Хашана, нигде у свету ове године није прослављена тако као у Украјини.

Ове чињенице посебно осветљавају, тачније потпуно разобличавају накарадну масовну појаву проамеричког „национализма", којем припадају и украјински сепаратисти („националисти") али и разни широм Европе, попут Ђорђе Мелони, која се као што смо и очекивали, на делу показала као потпуна превара и чија власт је промигранстка више него било која претходна у Италији.
Овакав квазинационализам, само се декларативно противи либерализму и мондијализму, а као највеће (заправо једино) зло - означава Русију, наводно због присуства комунистичке симболике у данашњој Руској Федерацији. И под плаштом такве „борбе", ови „националисти" се заправо, заједнички са антифа-шљамом а у служби циониста, боре за „параде" срама и ширење других лажних ЕУ/НАТО вредности. Наравно, на челу оваквих „националистичких" групација, налазе се сарадници служби НАТО држава, и то постаје све јасније и очигледније. Стога, све је мање оних који наседају на пропаганду лажних украјинских НАТО-АЗОГ „национал-револуционара".

Врх стране