Акција у Београду: За здраву Србију!

11. септембра 2022. / Активности

Иако је првобитно најавио забрану изопачењачког пира под називом Europride, ни западњачки полтрон Александар Вучић, нити било ко из његове издајничке клике у врху власти до данашњег дана није ову изјаву спровео у дело. Како су дани содомитског оргијања све ближи, све је извесније да је таква изјава послужила за умиривање јавности и заташкавање нове етапе признавања лажне ,,државе Косово", оличене у скорашњем признавању ,,косовских докумената".

Док Вучић одлаже извршење сопствене одлуке и лопту пребацује на Министарство унутрашњих послова, европски содомити и високи европски званичници потврђују свој долазак на ову наказу манифестацију, тврдећи да ће она морати да се одржи. Како је познат по ,,седењу на више столица" не би нас чудило да и поред евентуалне званичне забране (свакако у договору са организаторима), Вучић ипак прећутно дозволи одржавање скупа девијаната у нешто мањем обиму. Тако би с једне стране умирио део свог ,,националног" бирачког тела, док би се с друге стране опет додворавао својим страним газдама.

Имајући све ово у виду, активисти Србске Акције су наставили са својим активностима усмереним против тзв. Europride -a. Овога пута на улицама србске престонице нашли су се плакати којима се позивају присталице ,,параде" да остану код својих кућа и тако спрече ширење мајмунских богиња, за које чак и епидемиолози блиски савременим глобалистичким трендовима тврде да су масовна појава у хомосексуалним везама. Свакако, ова акција је и порука издајничким властима да нисмо заборавили репресалије које су спроводили пре две године за време корона хистерије (срећом прекинуте Јулским протестима), и да је сада тренутак да забране наказу параду ако већ желе да остану доследни својим (квази)епидемиолошким мантрама.

За здраву Србију!

 

Врх стране