Антикомунистички информатор

14. августа 2011. / Издаваштво

Последњих дана бројни медији су известили о акцији наших активиста у Нишу, којом смо подсетили да је и у нишком крају било комунистичких злочина и затражили правду за жртве црвеног терора. Наша акција је изазвала буру различитих реакција, те смо одлучили да србској јавности у најкраћем предочимо крваву историју комунизма у свету и Србији.

У склопу нашег електронског издаваштва објављујемо скраћену верзију Антикомунистичког информатора, истовремено најављујући његово штампано издање. Верујемо да ће Информатор допринети коначном разбијању заблуде да је успех комунистичке револуције у Србији представљао и ослобођење нашег народа. Истина је да је након повлачења немачког окупатора у Србији заведена нова, црвена окупација, која је по много чему била свирепија и по србско национално биће деструктивнија од претходне.

Антикомунистички информатор предлажемо и пажњи Милоша Симоновића, градоначелника Ниша, који је, претпостављамо, обавештен да у акцији наших активиста ни један споменик није ни најмање оштећен, па о њиховом наводном „скрнављењу“ не може бити ни речи. С тим у вези, градоначелниче, да ли би сте за „скрнављења“ и „нетолеранцију“ осудили и покојног председника Ваше странке, Зорана Ђинђића, који је 1997. године уклонио петокраку са зграде Скупштине Београда, као први „некомунистички“ градоначелник после 1945?

Такође, Антикомунистички информатор препоручујемо Милету Вељковићу, директору Завода за заштиту споменика у Нишу, који би требало да зна да један од споменика, на коме су активисти Србске Акције оставили поруку, припада Конраду Жилнику, о чијим злочинима сведоче и комунистички документи.

На крају, Антикомунистички информатор препоручујемо и Јошки Брозу, коме такође поручујемо да ничије гробове ми нисмо дирали и подсећамо га да су Јосип Броз и његови партизани многе Србе бацили у јаме и сахранили у „пасја гробља“, ускраћујући им, на тај начин, чак и право да буду достојно сахрањени. Јошка Броз, Ваш деда је био један од највећих зликоваца који су икада ходили србском земљом. Зато и Вама лично обећавамо да нећемо одустати и да ће наша борба трајати све док се злочини комунистичког режима над нашим народом не истраже и све док истина и правда у Србији најзад не победе!

Врх стране