Авангардност патриотског интернет деловања и другосрбијански сајбер-плач

26. јануара 2021. / Коментар

У свету интернета и друштвених мрежа где појаве као што су тзв. мимови и остали облици сајбер-деловања могу у великој мери да утичу на одређену политичку кампању и пропаганду (као нпр. у случају прошлогодишњих избора у Црној Гори, или у случају председнучких избора у САД 2016. године), друштвена мрежа Твитер важила је за својеврсну оазу и ,,сигурни мехурић“ другосрбијанских и квази-левичарских фетишиста – како реалних из света филма, музике, друштвеног активизма, политике, па тако и оних који се крју иза лажних профила и надимака. Тај виртуелни простор у већој мери одисао је чистим антисрбским смрадом у коме су се без икакве задршке писале најгоре бљувотине и лажи против Србске Цркве, србског народа и самог бића србског човека и то од стране људи који уживају незаслужени углед, што је и логично у постојећем систему мондијалистичке окупације.

Акценат Твитера су кратки текстови (до 140 карактера) који се јавно могу делити и коментарисати, за шта је та мрежа и највеше прилагођена у односу на слике и снимке, које је такође могуће делити. Таква карактеристика Твитера погодује физиономијама разноразних антисрбских изрода (углавном средњих година), који су створили један комичан и апсурдан свет међусобног ,,тапшања по рамену“, испољавања најгоре аутошовинистичке мржње и готовог режирања одређених ситуација у које и сами поверују, као и преозбиљног схватања себе и своје сајбер-околине.
С обзиром на све снажнију тоталитарну цензуру Фејсбука, Инстаграма и Твитера, по критеријумима екстремног мондијализма и ,,антифа" идеје, чиме је практично онемогућено снажније патриотско деловање на овим мрежама, главна друштвена мрежа за патриотско интернет оглашавање, постао је Телеграм, где тренутно нема цензуре. У вези са тим, право освежење на целокупоној србској интернет сцени, представља Телеграм група Њу Ејџ Четници, која у овом тренутку броји око 4000 чланова из Србије, Републике Србске, Црне Горе и шире, основану од стране неколико родољубивих познатих хумористичких интернет страница и познатијих појединаца, а у којој се могу наћи најразличитије објаве, шарене у вредносном смислу, од објава шаљивог карактера, па све до објава озбиљног образовног и теолошког садржаја. Поред оваквих садржаја у групи се деле и изјаве србомрзаца, највише са Твитера, те се на тој мрежи појавило мноштво нових и родољубивих профила који су потпуно пореметили виртуелни простор антисрбске жгадије. Саме чланове у највећој мери чини родољубива омладина која природно реагује на те разноразне примере аутошовинистичких, антиправославних и антисрбских изјава, често и у форми потпуног апсурда, чиме се србомрсци извргавају апсолутном руглу, те тако повлаче најнепромишљеније потезе, што их додатно компромитује.

Колико је поменута група пореметила антисрбски дискурс показују и чланци усташоидних портала, који монтирају претње смрћу својим ,,новинарима“ од стране чланова групе, а све због масовног реагована на њихов чланак о томе како Србска Црква наводно представља сигурно уточиште за насилнике и педофиле. Одјек Њу Ејџ Четника чуо се и у Црној Гори, због њихове реакције на срамно иступање једне цетињске хумористичке трупе, обелодањивањем имена србских мимера из Црне Горе.
Србомрсци и квазиелитисти са разноразних друштвених мрежа и јавних функција не схватају да је данашња родољубива омладина много технолошки писменија од њих, насупрот мишљењу у ком су се уљуљкали, те да та иста родољубива омладина није нешколована, да слуша и модерну музику, гледа филмове, игра видео игре... Нећемо улазити сада у причу да ли је све то и у толикој мери добро и потребно, јер то је већ нека друга тема. Овде само скрећемо пажњу на чињеницу техничке доминације родољубиве омладине над збуњеним другосрбијанским Твитер ,,бумерима" којима измиче тло под ногама пред чињеницом да родољубива омладина коју нападају, нема везе са њиховим, заправо - удбашким приказима србског национализма из филмова Срђана Драгојевића. Овај режимски другосрбијанац и морални бескичмењак (С. Драгојевић) и њему сличне сподобе, не могу да се искобељају из 80-тих и 90-тих година прошлог века – како у јавном, тако и у виртуелном наступу. Они немају своју, то јест себи подобну - антисрбску омладину, а не разумеју спонтану организацију омладине којој се антисрбство гади и која природно осећа православну веру и национални идентитет, те то пројављује као својеврсни бунт и аутентично ,,рокенрол“ понашање, а све против оних који 30 година представљају некакву ,,културну сцену“ Србије, пуни мржње према самом духу србства.

Та квази-рокенрол генерација чије су албуме и филмове својевремено издавала разноразна ,,културна" и ,,студентска" удружења, под окриљем комунистичке партије. То је био лажни бунт, углавном по партијским стандардима (са минорним излетима из утврђеног комуно-југословенског колосека). Таква генерација, сада већ превазиђених и остарелих паразита, не може да разуме аутентични бунт србске омладине и у својој немоћи и неснађености исти преписује тајним службама и владајућој издајничкој власти, правећи теорију завере – што је нормално за паразите који су породично повезани са службом, којима пројекте финансирају магнати владајуће структуре и који су и сами чланови партија исте те издајничке власти. Такво стање духа не препознаје аутентичну љубав према отаџбини, стога свој трули карактер пројектује на сваку појаву поменутог.

Интернет активизам не треба занемарити и потценити, али он је ту само да у великој мери помогне конкретну акцију, стога Њу Ејџ Четници расту и спремају мноштво хуманитарних и других активности, које ће допринети разобличењу ауто-шовинисткичког миљеа, као и образовању новог родољубивог наратива за генерацију која долази.

Долази неки нови интернет и Нова СвеСрбија, на коју ћете се морати навикнути.

Горе застава!

Подвиг и борба!

Кључне речи: ,

Врх стране