Издајство Вучића и шиптарски избори

05. октобра 2019. / Коментар

Изразом поштовања према преминулом ратном злочинцу и србомрсцу Жаку Шираку, Александар Вучић подсетио је на чињеницу да је он велики пријатељ и финансијер тројице крвавих НАТО главешина из 1999. године : Клинтона, Блера и Шредера. Они су злочином против Србије пре двадесет година тежили истом циљу којем данас тежи њихов пријатељ Вучић - велики поборник  шиптарске окупације Косова и Метохије. Јер како другачије третирати некога ко посредством својих марионета редовно учествује на нелегалним шиптарским изборима и прави коалиције са злочинцима и терористима?

На реду су нови шиптарски избори, а Вучићева (анти)Србска листа спремна је и сада да понови свој издајнички чин. 

Запажамо притом да недавна забрана предизборног спота (анти)Србске листе као и спот још једног изрода - Ненада Рашића,  делују као договорена лакрдија. Јер поставља се питање, коме се Рашић уопште обраћа на шиптарском језику, све са изразима лојалности шиптарским узурпаторима? Дакле, циљ му свакако није придобијање Срба, већ је вероватно потплаћен од стране (анти)Србске листе, да такав спот сними и да практично огрне патриотским плаштом Вучића и његове изроде.

И шиптарска наводна хајка против Вучићевих пиона на Косову, у виду кажњавања итд,  све је то очигледно договорено. Јер зашто их шиптарски узурпатори  једноставно не забране ако им заиста  сметају? Наравно, Шиптарима одговара да што више Срба и наводно србских листа, изађе на њихове изборе, и зато им Вучићева (анти)Србска листа као одраз политике званичног  Београда  савршено одговара јер им даје легитимитет. А након нелегалних шиптарских избора, ова листа ће опет ући у коалицију са Харадинајем или неким сличним шиптарским србомрсцем.

Истичемо тим поводом, да је већ сам чин признања шиптарских узурпаторских институција и учествовање на њиховим изборима - злочин против србског народа и државе Србије. Злочин и велеиздајнички чин за који ће Вучић и његова издајничка мафијашка банда, морати да положе рачун.

Врх стране