Израелско-шиптарски антисрбски споразум и нова Вучићева велика издаја 

05. септембра 2020. / Коментар

Ционистича марионета и председник САД - Доналд Трамп, искористио је своје марионете - представнике Србије и лажне државе Косово како би их упрегао у кола служења интересима бандитске државе Израел и глобалне борбе за педерастију и атлантистичке геостратешке интересе. За нас који истичемо ционистички фактор као темељ атлантизма и мондијализма, и који знамо коме Трамп заправо служи, ово у суштини и није изненађење, премда је сам начин на који је ствар спроведена, прилично невероватан.

Наиме, испоставило се да помпезно најављивани споразум  Вашингтону, између Београда и Приштине, није ни предвиђен за било шта друго осим за обећање економских ,,кула и градова", и као главно  - предвиђен је за остварење интереса Израела и Сједињених Америчких Држава. Па тако, Вучић и његови шиптарски саборци, морали су да потпишу са осуђују Хезболах, да се премести амбасада Србије у Израелу у Јерусалим, као и да ће се међусобно признати бандитска држава Израел и лажна држава Косово. Ово је преседан да једна држава потписује споразум у коме друга држава, која не учествује у спору или преговорима, признаје независност једнострано отцепљене области прве државе. Дакле, потпуна трагикомедија.

Такође, Србија се овим споразумом обавезала да Јеврејској заједници преда сву имовину јеврејских жртава из Другог светског рата, који немају наследнике, што Србија иначе нажалост већ годинама и спроводи. 

Такође, Србија се обавезала да учини једногодишњу паузу у кампањи за повлачење признања лажне државе Косово и блокади њеног ступања у међународне организације. Шиптари су се са своје стране обавезали да у истом року стопирају покушаје да буду примљени у међународне организације при чему се они нису обавезали да ће престати да лобирају за признање независности код појединачних држава. Споразум предвиђа укључивање у глобалну борбу за декриминализацију педерастије, затим обавезивање практичног одрицања од кинеских 

5Г система, енергетско везивање за америчке пројекте, заједничке пројекте аутопута, железнице и тзв. границе на Мердару, узајамно признање диплома и приступање тзв. Малом Шенгену. Предвиђена је и заједничка контрола језера Газиводе и налагање поштовања пресуда суда (наравно нелегалног - шиптарског) везаних за СПЦ.

Неке од ових одредби имају и нешто мало релативно позитивних страна (које ће наравно остати мртво слово на папиру), али свеукупно гледано, Вашингтонски споразум је изразито антисрбски јер налаже Србији да лажну државу Косово, фактички третира као самосталну државу, и то у још већој мери него срамни Бриселски споразум. И налаже Србији да буде сервис циониста и мондијалиста.

Дакле, потписивање овог споразума је још један антисрбски чин Вучићеве власти, у корист шиптарских узурпатора, и нарочито у корист Израела и ционистичких белосветских хохштаплера.

Али овај споразум баца светлост на истину о ционистичком злу као главном чиниоцу атлантизма и мондијализма, а што ми од почетка сведочимо и складу са нашом идеологијом и због чега смо неретко нападани и од стране разних који се позивају на родољубље. 

Али истинитост наше лепе мисли Збора, увек ће излазити на видело, иако су многима видици добрано замагљени и помрачени.

Иначе, Александар Вучић је отишао у Вашингтон, не због како он и његови лажљиви медији пренели ,,судбоносних" преговора са тзв. Косовом. У лажираној атмосфери као да иде у бој за Косово, где су његови ,,ботови", из свих крајева Србије наводно њему пружали ,,подршку", отишао је да потпише нови издајнички споразум, и потписао га је. И то споразум којим упреже Србију не само да повлађује шиптарским терористима, већ и да се на глобалном нивоу бори за ционизам, педерастију и атлантистичке геостратешке пројекте. Наравно, формално признање лажне државе Косово није потписао засада, нити се на томе инсистирало. Његове газде више нису сасвим сигурни како би Вучић и његови послушници прошли, а вођени искуствима са јулских демонстрација у Београду, али и поразом режима Вучићевог старог пријатеља и сарадника Мила Ђукановића на црногорским изборима. Не треба наседати на тренутно глумљење међусобног сукоба Ђукановића и Вучића које има за циљ вештачко подизање рејтинга обојици.

Вучић је на корак до формалног признања лажне државе Косово дошао потписујући срамни Бриселски споразум са терористима Тачијем и Харадинајем уз посредовање бриселксих апаратчика, што заиста представља сраман чин издаје србског народа на Косову и Метохији предајући их на милост и немилост шиптарским окупаторским властима. 

Александар Вучић је изјавио да је јуче наводно одбио да потпише фамозну тачку 10. која садржи признање, те је она избачена па је потписан споразум без те тачке. Информацију о томе је пренео Синиша Мали, а исту је демантовао посредник у преговорима Гренел рекавши на друштвеним мрежама да то није истина, те да та тачка није садржала признање. Ми наравно не верујемо ни Вучићу ни Гренелу, и цела та маскарада у коју су се претворили преговори, то давање лажних изјава, прављење медијских сензација, позната Вучићева глума где он у очима својих присталица испада, патриота, па га после један обичан административац САД колоквијално речено ,,поклопи", представља најобичнији ,,ријалити шоу" у режији Вучића, Шиптара и њихових глобалистичких и ционистичких господара. Занимљиво је било и само давање изјаве Вучића за медије, где они преносе како он даје изјаву из Беле куће, док се у позадини виде неке зграде ни налик Белој кући, а он сам и његови послушници - Синиша Мали, Марко Ђурић и остали, стоје на неком тротоару и травњаку, те та сцена заиста изгледа комично. Вучићу су пуна уста ,,јаке Србије", и приче како Србе не сме више нико да понижава у ,,региону" итд. Међутим, то све пада у воду када се види његов третман у САД.

Свакако, јасно је да преговори са шиптарским узурпаторима, неће донети ништа добро нашем народу на Косову, те сматрамо да би исте требало обуставити и тражити друге механизме којима ће се Србима на Косову и Метохији, обезбедити опстанак, заштитити наше светиње, а на крају и вратити наша света земља под пуну власт Србије. Преговори са терористима свакако нису никакво решење, ми морамо усмерити целокупне наше националне снаге ка ослобођењу Косова и Метохије, и водити родољубиву и мудру политику, а не повлађивати интересима циониста, глобалиста и шиптарских мафијаша, као што то чини издајнички Вучићев режим.

Врх стране