Континуитет Вучићеве промоције педерастије

20. септембра 2020. / Коментар


И овог септембра, под покровитељством и заштитом Вучићеве власти, организују се у Београду наказне манифестације у сврху промовисања и величања педерастије и сличних мондијалистичких антихришћанских иопачености. Иако је ове године због корона-циркуса концепт наказне манифестације измењен, чињеница је да промотери јавног испољавања хомосексуалне настраности, уживају потпуну подршку актуелних напредњачких власти, које су попут својих претходника показале спремност да новцем пореских обвезника, који су у великој већини противници одржавања таквих манифестација, покривају трошкове око организације истих, који су огромни кад год се ради о уличној шетњи изопачењака.

На основу светског искуства са такозваним „парадама", очигледно је да да организатори и покровитељи истих, иду све дубље и дубље у потенцирању гнусних и огавних радњи и сцена, уз злоупотребу деце и безочно вређање традиције народа у чијим градовима врше своје наказне манифестације.

Стога, наша порука и ове године је иста. Успротивимо се промоцији настраности, односно промоцији дрског и безобзорног понашања!

За здраво друштво! За здраву Србију!

Врх стране