Надлежни не реагују на верско дивљање миграната у Боговађи!

24. децембра 2020. / Коментар

Снимак јучерашњег мигрантског насиља у Боговађи, где разуларена руља линчује радницу Комесаријата за избеглице и тера је да пољуби простирку за намаз (што она у страху и чини, и што узгред, није оправдање за такав њен поступак), сведочи о величини деструктивног потенцијала ових туђинаца - муслиманских екстремиста који годинама надиру у Србију уз помоћ издајничке власти, а о чему говоримо од самог почетка мигрантске најезде. Иначе, у Боговађи се налази и чувени манастир који је кроз историју више пута паљен од стране муслимана (Турака), који је био седиште Правитељствујушчег совјета сербског - устаничке владе (која је предводила србски народ баш против тих муслимана), и чији је игуман - Хаџи Рувим, уморен од стране муслимана (турских дахија). А данас надомак такве светиње, збива се овако сраман догађај.

Више је него срамотно и држање антисрбске власти која дозвољава овако нешто и не кажњава виновнике, чиме додатно охрабрује ове хорде туђинаца - исламских екстремиста.

Верујемо ипак, да ће ово најновије злодело туђинаца, утицати на свест људи о погубности Вучићеве антихришћанске и антисрбске политике покушаја претварања Србије у резерват за мигранте.

Стоп најезди туђинаца

Врх стране