Поводом антисрбских провокација у Црној Гори и Македонији

10. маја 2020. / Коментар

Усташко дивљање мондијалистичких влада окупираних србских територија Црне Горе и Северне Македоније, не представља ништа ново на политичкој сцени и навикли смо на такве поступке ових титоистичких антисрбских творевина.

Наиме, истог дана (8. 5.), на државној телевизији Црне Горе емитована је песма неоусташког певача Марка Перковића Томпсона, и од стране Поште Северне Македоније, издата је поштанска марка са картом ,,Велике Хрватске" која никада није постојала, у границама чак већим и од наказне злочиначке творевине тзв ,,НДХ". Ми сматрамо да овакви потези антисрбских влада ове две мондијалистичке колоније не представљају случајност, већ планске потезе. Наиме владе те две окупиране србске територије повлаче веома сличне потезе деценијама уназад. Познато је да је последњи велики прогон Србске Цркве и отимање светиња, стварање лажне, неканонске тзв. ,,Македонске православне цркве", хапшење свештеника, монаха и владика, спровела управо титоистичка Македонија, а наставила њена наследница БЈРМ и данашња Северна Македонија. Такође, вршено је и присвајање србских великана, покушај мењања историје и насилно претварање Срба у тзв ,,Македонце", а последњи у низу потеза је признавање независности лажне државе Косово. Сличне ствари, дешавају се у Црној Гори где власт покушава да отме светиње нашој Цркви, свештеници, монаси, црквени великодостојници и верни народ се хапсе, и уопште спроводи се брутална антисрбска политика. А не треба заборавити ни срамно признавање независности лажне државе Косово од стране режима Мила Ђукановића. Међутим, Мило Ђукановић се коначно сусрео са правим отпором, а Србство је пробуђено у Црној Гори. Стога, надамо се у скори пад овог антисрбског режима и избављење србског народа Црне Горе из мондијалистичко-неоусташких окова Ђукановићевог режима. У Северној Македонији је доста лошија ситуација јер је број свесних Срба и утицај нашег народа у друштву маргиналан, али како је Србство пробуђено у Црној Гори, тако верујемо да ће се пробудити и у Македонији, да ће опстати на Косову и Метохији, пренути се у Србској Крајини и осталим окупираним (непосредно или посредно) србским земаљама.

Стога, шаљемо јасну поруку, да су србске земље - србски завет, те да ће уз Божију помоћ, када дође време а србски народ то заслужи, све србске територије бити ослобођене и обједињене у једној и јединственој србској држави!

Врх стране