Слика и прилика мондијалистичке окупације

05. јуна 2024. / Коментар

У петак се брзо проширио снимак тешког злочина муслиманског мигранта у Манхајму (Немачка), који је ножем напао активисте крај штанда на којем су дељени леци против исламизма. Поменути нападач, почео је да сече или убада ножем све активисте до којих је успео да стигне. Такво зверство испољено од стране исламисте, заиста није ни мало изненађујуће, нити зачуђујуће. Али јесте зачуђујуће и упечатљиво то што је чак и у таквој ситуацији, полиција која се нашла на лицу места, интервенисала примарно не против нападача, већ против нападнутих!? То је потпуни скандал и потпуно лудило које сведочи о створеном условљеном рефлексу код припадника полиције у мондијалистичком поретку, који су готово програмирани да беспоговорно бране туђинце и третирају их као жртве. Као и да фанатично бране све видове педерастије, и клањају им се. Због таквог стања испраности мозга, платио је главом полицајац који је оборивши нападнутог активисту, добио нож у врат од исламисте.

Ова бизарна и трагична ситуација, сликовито говори о путу самоуништења моденог Запада. О дубини метастазе болести која њиме влада. 
Стога, задатак националиста западних земаља јесте бескомпромисна и доследна борба против свих чинилаца који такво стање одржавају. А сви они који националисте хушкају да бране такав болесни поредак од имагинарних „бољшевичких хорди" са Истока, јесу управо агенти тог мондијалистичког система. Такође, националисти који на такве приче наседају, корисне су будале ционистичких и атлантистичких окупатора Европе.

Врх стране