Србска Акција против шиптарске провокације

31. маја 2018. / Активности

И ове године, наши активисти узели су учешће у протестима против наказне антисрбске манифестације која ужива све већу заштиту издајничког Вучићевог режима, а традиционално има и свесрдну помоћ плаћеничких и србомрзачких „невладиних“ организација. Реч је о догађају по називом „Mirëdita, dobar dan“ који се у Београду ових дана одржава већ пети пут.

Како сами организатори кажу, овај тзв. фестивал настоји да београдској јавности представи „културну сцену Косова“, а жалoсно је што је овај сепаратистичко-провокаторски пир прерастао у традицију. Наравно, ради се о покушају да се у свест србског човека усади монструозна теза како је Косово сусед Србије а не њена територија и заветно место србског народа. А све се то збива сада, баш током дана појачаног шиптарског терора над мученичким србском народом на Косову и Метохији, што чини још упечатљивим антисрбско држање Вучићевог режима који овакву манифестацију дозвољава и штити. Јер, наусупрот слици коју покушавају да створе лажни  Вучићеви  „националисти“ а по којој су за поменути прошиптарски фестивал, криви искључиво антисрбске „невладине“ организације и Шиптари, ми увиђамо непобитну чињеницу да је за ову антисрбску манифестацију у највећој мери крив управо изрод и издајник Александар Вучић, који је као и претходних година дозволио и заштитио ову  антисрбску провокацију. Oве године приметан је и повећан број либерално-левичарских организација (Маркс21, АСИ, Не да(ви)мо Београд...) које су узеле учешће у овом накарадном догађају. Њихови активисти су покушали да испровоцирају окупљене певањем „Интернационале“ на србском и албанском језику и тако су још једном потврдили свој антисрбски карактер.

Прошле године, један наш активиста успео је и да се пробије до просторија у којој се одвија oва наказнa манифестација, изазвавши пометњу међу овим антисрбским провокаторима, док је ове године тако нешто било немогуће јер је полиција опсежно блокирала све прилазе  локацији на којој се овај антисрбским пир одржава. Али такав след ствари, ни мало нас неће поколебати. Напротив, чињеница да антисрбска окупација Србије постаје све отворенија, све више чини да ствари постају до те мере кристално јасне да се свако ко је макар и равнодушан према актуелном режиму, може третирати као поборник поменуте антисрбске окупације.

 

Врх стране