Светосавска Србија против Вучићеве анти-Србије!

15. септембра 2022. / Коментар

Шта год да се деси у суботу, већ сада се може рећи да је одлучном и масовном реакцијом богољубивих и родољубивих Срба, потпуно разбијен концепт „Европрајда", који је замишљен као манифестација са хиљадама или десетинама хиљада изопачених наказа из целог света, које се читаве недеље шепуре улицама Београда. Ништа од тога међутим није остварено, и београдски „Европрајд" је сведен у размере локалног „прајда", па чак и у знатно мање размере уколико забрана суботње шетње изопачењака остане на снази. Поготово ако узмемо у обзир да је свака од педерских наказних манифестација које се текуће недеље спроводе у оквиру „Европрајда" у затвореном простору, обезбеђена бројним полицијским снагама и да су на тим догађајима присутни искључиво организатори, њихови покровитељи и новинари, без икакве праве публике.

Али ова победа православног србства, никако не значи да било какве заслуге за њу има режим Александра Вучића, напротив. Ми заправо немамо нити један доказ да је шетња забрањена, и намерно се ствара медијска збрка и манипулација и циљу успављивања отпора, па је нејасно шта је тачно забрањено одлуком МУП-а. А МУП и Тужилаштво данас су покренули кампању застрашивања свих оних који настоје да се супротставе евентуалној шетњи у суботу. Застрашивања кроз лажно и нетачно представљање прописа о јавном окупљању. Како ствари стоје, постоји шанса да шетње буде у измењеној маршути. А ако шетња наказа заиста не буде одржана, то је Вучићева тактичка а не идеолошка одлука. Наиме, он је у својим излагањима на две последње конференције за штампу, протежирао све кључне поставке огавне педерске идеологије и пропаганде, а извештавање РТС-а о „Европрајду" суштински је идентично извештавању телевизије Н1.
Такође, видели смо претходних дана да је изопачењачким наказама дозвољено да дижу своје злокобне заставе на јарболе пред државним установама и дозољено им је да некажњено, уносећи им се у лице, вређају носиоце највиших државних функција. Такође, дозвољено им је да некажњено јавно позивају на непоштовање одлука државних органа. Такве привилегије у Вучићевој анти-Србији нема нико осим изопачењачких наказа. Толико о њима и њиховом покровитељу Александру Вучићу.

А православни Срби који су учествовали на трократној величанственој шетњи и молебану, не смеју сада да се успавају, него морају помно пратити ситуацију и бити спремни на реаговање у суботу, уколико буде било потребе.

Врх стране