У част и славу Зорана Вујовића!

22. фебруара 2023. / Активности

И овог 21. фебруара, као и претходне године, одржан је у Београду националистички марш поводом годишњице погибије србског родољуба Зорана Вујовића. На маршу који је под окриљем пројекта „Комитет 212" и овога пута уприличен од стране Зентропе Србија и Србске Акције, учешће је узело на стотине србских родољуба, који су централним београдским улицама марширали у знак сећања на Зорана Вујовића. Сећања, али и побуне против окупације Косова и Метохије, побуне против НАТО злочинаца и свих њихових слугу. Идеја такве побуне, несумњиво је водила и Зорана. Надахнут љубављу према србском Косову и Метохији и мржњом према неправди и окупацији србске земље, Зоран је осветлао образ новим србским нараштајима, указавши им на трновит али узвишени пут на коме је љубав према роду постављена изнад бриге за земни живот. Трагичном смрћу, Зоран је завио у црно своје најближе, наневши им непреболну рану, у чијем болу саучешће узимају и сви србски националисти, који су ганути Зорановом судбином али и подстакнути на даље пружање отпора окупатору! 

Зоран Вујовић јесте и архетип младог и храброг србског родољуба, спремног на жртву за род и идеал! Баш онаквих какви су годинама као данас, прогањани у хапшени од стране антисрбског режима. Режима који по налогу својих иностраних газда спроводи мондијалистичку окупацију Србије, пљачка народ и издаје Косово.
У таквим родољубима какав је Зоран Вујовић, режимски морални бескичмењаци виде сушту супротност себи. Виде људе - веснике пропасти својих подмуклих планова.
Веснике србске слободе!

Поставши једним од симбола савремене патриотске борбе долазеће младе Србије за србско Косово и Метохију, Зоран је посведоченом храброшћу и родољубљем, несумњиво засветлео духом Лазаревих витезова! Чврсто верујемо да се својим херојским чином и обрео у њиховом друштву у Небеској Србији!

Зоран Вујовић! Присутан!

Вѣ́чнаѧ памѧть

 

Врх стране