У славу ђенерала Недића - символа и знамена наше борбе за Нову Србију!

05. фебруара 2024. / Активности

Дан мученичке кончине ђенерала Милана Недића, обележен је и ове године на месту његове погибије у центру Београда, изузетно успешним јавним скупом који су уприличили Клуб 451 и Србска Акција, а који су претходно, у суботу увече, истим поводом организовали пригодну трибину. 
А на недељном скупу, на углу улица Симине и Књегиње Љубице, говором, заставама, молитвом уз прислуживање свећа и полагањем цвећа, на стотине србских родољуба, одало је почаст Ђенералу, мучки убијеном од стране комунистичког окупатора пре 78 година.

У непосредној близини нашег скупа, поново је уз заштиту полиције, одржан контраскуп, организован од стране  антисрбске странке - „Зелено-леви фронт", који је један од стожера коалиције „Србија против насиља".
Међутим, достојанственим и културним држањем као и многоструко већом бројношћу, поново смо однели победу над њиховом немоћном мржњом, и то баш у „њиховом" центру Београда.

Насупрот лажимa, мржњи и незнању свих антисрба из издајничке власти и издајничке опозиције, ми величамо ђенерала Милана Недића као државника заслужног за биолошки опстанак србског народа у крвавом Другом светском рату, и као борца за светосавску Србију, а против комунизма и капитализма. Управо то идеолошко наслеђе Милана Недића, Димитрија Љотића и њихових сабораца, испуњава и надахњује и нашу борбу у данашњици! Јер и наша је борба, борба за стварање Нове Србије на древним освештаним темељима, те за повратак србског народа самом себи. Та сутрашња Нова Србија, као „отаџбина права“ мора по завету Ђенерала, бити постављена на здравим темељима, цементирана једном заједничком вољом и надахнута једном јединственом србском душом!

Нека је слава неумрлом ђенералу Милану Недићу, застави наше борбе за Нову Србију и мученику за Христа и србство!

Живела Србија!

Србска Акција и Клуб 451

 

Врх стране