За препород је потребан нови дух!

13. маја 2023. / Коментар

Поводом масовних скупова у организацији антисрбске опозиције и најављеног режимског контраскупа, а све у вези посредног узајамног оптуживања за трагедије које су се недавно десиле, наш став је следећи.

Иностране газде Александра Вучића, истовремено су и газде антисрбских медија попут Н1, као и странака антисрбске опозиције. А те газде виновници су и многоструких злочина над србским народом, као и глобалног насиља. Глобалних масовних злочина и пљачки. 
Стога је немогуће под таквим окриљима борити се против насиља и злочина, као што је немогуће борити се на тај начин за било какав народни бољитак и препород. За препород је потребан нови дух, супротан тренутно владајућем духу индивидуализма, себичности и материјализма. Сваки који жели промену у своме граду, селу и у држави, мора најпре да учини промену у свом срцу. Мора да учини крај зависти и љубомори, крај конформизму. Ако у своја срца засадимо побожност, поштење, солидарност и пожртвовање, то ће као плод донети националну револуцију. Ако своје наде за помоћ положимо не у Европску унију или Владимира Путина, већ у Бога Живог и Истинитог, Он ће помоћи, као што је увек помагао нашим Прецима да сачувају и препороде породицу и дом, србско име и србску државу.

Врх стране